Sociala Medier - Nyheter, artiklar, reportage och video

12 Okt, 15:08
Sociala medie-trenden "bone smashing" sprider sig på internet. Läkare varnar nu för riskerna med att ändra ansiktet struktur.
6 Okt, 13:15
En incident vid en McDonald's drive-thru i Florida har orsakat att en anställd brännskadats och en 64-årig man häktats.
27 Sep, 16:35
Förskolepedagogen Tomas Kaya jobbar även som föreläsare och barnrättskämpe. På sin Instagram delar han med sig av vilka bilder som föräldrar aldrig borde dela på sina barn.
15 Sep, 15:05
Rachel och Alexander Bailey delar inlägg på Tiktok från sitt privatliv. Något som sticker ut är de filmer som visar när hon ammar sin make.
14 Sep, 15:41
Att tejpa munnen innan du lägger dig kan bidra till bättre syreupptagning, men det finns också farliga risker om det görs på fel sätt.
5 Sep, 10:40
En tidigare anställd hos regeringskansliet har fångats på film när hon förolämpar två minderåriga pojkar som spelar basket.
10 Aug, 17:30
Att sociala medier påverkar kroppsideal är välkänt. Men vilka bär ansvaret när bilder som framhäver smalhet glorifieras på internet?
21 Jul, 16:54
Den kritiserade kinesiska appen är numera den populäraste nyhetskällan för unga tonåringar i Storbritannien.
11 Jul, 18:19
Att hoppa från motorbåtar i hög hastighet är inte en bra idé. Dessvärre har trenden "boat jumping" bidragit till att fyra ungdomar dött.
15 Maj, 17:03
Prime Energy frontas av KSI och Logan Paul. Nu är företaget i blåsväder efter att ett barn drack energidrycken och tvingades magpumpas.
9 Maj, 19:34
Slum tourism delar människor i två läger. Vissa anser att det är förkastligt att tjäna på lidande, andra tycker det är bra att det lyfts.
5 Maj, 13:29
En ny trend har blivit viral på sociala medier. Genom att använda hashtaggen #WaterTok visar folk nu upp hur de smaksätter sitt vatten.
17 Apr, 17:26
En ny trend har blivit viral på Tiktok. Att diagnostisera sig med adhd är ett nytt fenomen som sprids i video på sociala medier.
17 Apr, 16:15
Andrew Tate hånas på Twitter efter bastubilden. Flera finländare har kommenterat bastubilden och kritiserar bland annat temperaturen.
22 Mar, 21:51
Fryser du in Fruit roll-ups och glass så får du resultatet av den trend som just nu är viral i sociala medier. Dock finns det en baksida.
21 Mar, 17:52
En viral Tiktok-trend visar hur du på ett enkelt sätt får en lyxig och god kopp kaffe med endast ett redskap och goda ingredienser.
13 Feb, 13:28
Coca-Colas nya smak "Movement" väcker starka reaktioner i sociala medier. Folk rasar över smaken som de beskriver som sjukt äcklig.
7 Feb, 10:19
En utmaning som riktar sig till mellanstadieelever går ut på att lägga sig på tågspåret och filma cirkulerar i sociala medier. Polisen varnar nu för sociala medier-utmaningen.
3 Feb, 10:48
Ikea har gjort ett samarbete tillsammans med Sabine Marcelis. Kollektionen kallas för VARMBLIXT och skapar stora reaktioner på sociala medier.
2 Feb, 17:41
En kvinna i USA sägs ha lurat tusentals av sina följare på sociala medieplattformen Tiktok. Sa sig genomgå cancerbehandling.
1 2 3 4 ... 27