Lördag 27 Nov
Stockholm

Victoria Beckham avslöjar: Så blev jag kär i David

Så föll hon för sin man David Beckham.
1 av 3
Så föll hon för sin man David Beckham. Foto: TT
David Beckham.
2 av 3
David Beckham. Foto: Copyright 2016 The Associated Press. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistribu / Tim Ireland
Victoria Beckham.
3 av 3
Victoria Beckham. Foto: Joel Ryan

Victoria Beckham skrev ett brev till sitt yngre jag där hon avslöjar detaljer om kärlekslivet.

Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

På oktobernumret av tidningen Vouge hittar man Victoria Beckham, 42, på omslaget. Men det är inte allt man hittar i tidningen, utan även intima detaljer om kärleken till David Beckman, 41. Paret har varit gifta sedan 1999 och har i dag fyra barn tillsammans.

Hon har nämligen skrivit ett brev till sitt yngre jag, för att vara exakt till 18-åriga Victoria. Hon skriver bland annat om hur hon föll för fotbollsstjärnan, skriver Vogue.

– Och ja, kärlek vid första ögonkastet existerar. Det kommer hända dig i loungen för Manchester United-spelare. Men du kommer att bli lite full, så de exakta detaljerna är dimmiga, skriver hon bland annat i brevet, enligt Vogue.

De flesta fotbollsspelarna stod i baren men det gjorde inte David. Han, som inte var så känd vid det tillfället, stod med sin familj på sidan av baren i stället.

– Och han har ett så sött leende. Du står också nära din familj, och du kommer tänka på hur lik han känns dig. Han kommer att be om ditt nummer, skriver hon.

Något hon också avslöjar är att han fortfarande har kvar en flygbiljett som hon skrev sitt nummer på, skriver Vogue.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Tack för din röst!
Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela