Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fansen i chock under Justin Biebers efterfest

- 30/09/2016, 12:09 -
1 av 3

Stella Pictures / Stella Pictures

2 av 3

Stella Pictures / Stella Pictures

3 av 3

Stella Pictures / Stella Pictures

Det slutade inte som planerat för alla de fans som samlats för att efterfesta med Justin Bieber på nattklubben Rose i Stockholm.

Det var under gårdagskvällen som Justin Bieber uppträdde inför ett fullsatt Tele2 Arena. Biebs möttes av hård kritik och på sociala medier berättar fans som var där att stjärnan knappt ansträngde sig för att hålla micken upp vid munnen när han sjöng.

Men det var inte den enda besvikelsen under kvällen. Det anordnades nämligen en efterfest för Justin och hans crew på populära nattklubben Rose i Stockholm. Men det hela slutade inte som tänkt.


Dök aldrig upp

En stor mängd fans hade samlats på plats för att få sig en skymt av stjärnan. Det var trångt inne på nattklubben där även Biebers dansare och DJ-stjärnan Tay James befann sig, berättar Nöjesbladet.

Det kom därför som en chock när fansen till sin besvikelse fick reda på att Justin inte skulle dyka upp utan hade åkt tillbaka till hotellet.

Justin har sin andra konsert under fredagskvällen, så det återstår att se om han gör likadant denna gång.

Vet du något mer om Justin Biebers vistelse i Sverige? Tipsa oss!

Tidigare under torsdagen syntes Bieber inne i centrala Stockholm: