- Foto: Privat

Fabian, 20, fick syn på Justin Bieber mitt på stan: "Jag var i chock"

Fabian var ute på stan tillsammans med sin kompis när de helt plötsligt mötte självaste Justin Bieber.


Världsstjärnan Justin Bieber har precis varit i Sverige att uppträda på Tele2 arena i Stockholm. Men tiden innan konserterna har han inte bara tagit det lugnt på hotellet utan han har varit på flera äventyr.

Det var i fredags när 20-åriga Fabian Jansson och kompis Elin gick på stan som ett oväntat möte inträffade. Fabian, som sedan en lång tid tillbaka är ett Biebie-fan, såg massa folk komma gående på Drottningatan.

– Jag tänkte först att det var någon Paradise Hotel-deltagare som folk ville ta en bild med. Men sedan sa min kompis att det var Justin Bieber. Det var helt sjukt, jag var i chock, säger Fabian till Nyheter24.

Fabian följde efter stjärnan och lyckades filma mötet men han berättar att Bieber inte verkade vara sugen på att posera med sina fans.

– Han gick bara rakt på. Det var någon som försökte komma nära men blev bortknuffad av en ordningsvakt. Jag hörde honom säga typ "lämna mig ifred". Men det var ändå den bästa dagen i mitt liv.

Fabian var även på plats under stjärnans spelning på fredagen och var mycket nöjd med Biebers framträdande.

– Jag är nog fel person att fråga om han var bra eller inte. Jag tycker om honom så mycket. Jag var nöjd, han körde sina låtar och dansade.

Och vi förstår att det var bästa dagen i Fabians liv, vem vill inte stöta på Justin Bieber på i Drottninggatan?

Expressen var först med att skriva om det oväntade mötet. Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du ett Justin Bieber-fan?
Tack för din röst!