Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anna-Lisa berättar om senaste bröstoperationen: "Jag förstod att någonting var fel"

1 av 8

Anna-Lisa driver i dag en välbesökt blogg.
2 av 8

Anna-Lisa driver i dag en välbesökt blogg.

Hon väljer nu att berätta om sin bröstkorrigering.
3 av 8

Hon väljer nu att berätta om sin bröstkorrigering.

Till Nyheter24 berättar hon att bilden ovan resulterade i ett kaosartat kommentarsfält.
4 av 8

Till Nyheter24 berättar hon att bilden ovan resulterade i ett kaosartat kommentarsfält.

Ex On The Beach-profilen valde därför att på nytt lägga sig under kniven.
5 av 8

Ex On The Beach-profilen valde därför att på nytt lägga sig under kniven.

Denna gång för att fixa fram ett mellanrum mellan brösten.
6 av 8

Denna gång för att fixa fram ett mellanrum mellan brösten.

Hon är i dag tillsammans med profilen Andrijano "Adinatoor" Mijanovics.
7 av 8

Hon är i dag tillsammans med profilen Andrijano "Adinatoor" Mijanovics.

8 av 8

Nöje | 04/10/2016 10:21

Den färgstarka Ex On The Beach-profilen publicerade en bild där hon poserar i bikini. Det skulle komma att resultera i att stjärnan för tredje gången opererade sina bröst.

Anna-Lisa Herascu klev för första gången in i TV-rutan 2014 då hon var deltagare i Ex On The Beach Sverige. Hon har sedan dess varit med i Big Brother och chockade även tittarna med att göra entre i Ex On The Beach 2015, då hon kom in som Andrijano "Adinatoor" Mijanovics ex.

Hon driver nu en välbesökt blogg där hon berättar om sin vardag, ger skönhetstips och diskuterar allt mellan himmel och jord. Hon bor i dag i Stockholm tillsammans med pojkvännen Andrijano Mijanovic och hunden Molly.

Berättar om sin bröstkorrigering

Anna-Lisa har nu valt att öppet i bloggen berätta att hon valt att genomgå en tredje bröstoperation. Hon berättar att det hela skedde efter att hon publicerat en bild på Instagram. En bild som fick fansen att reagera.

– Jag gjorde mina bröst första gången när jag var 18 år. Då la jag in cirka 400cc, från att ha varit väldigt liten och platt. Jag var nöjd, men efter några år kände jag att jag ville ha ännu större.

– I januari i år så gick jag upp till 725cc. Det kändes bra att de var större, men jag märkte efter två veckor att det inte såg ut som det skulle. Då jag är väldigt liten hade inte mina bröst något mellanrum, berättar hon för Nyheter24.

Hade drabbats av "symmastia"

Hon berättar att hon drabbats av någonting som är vanligt hos patienter som lägger in implantat som är stora i relation till kroppen.

– Jag hade drabbats av någonting som kallas för symmastia. Bröstkorgen är liksom för liten för så breda inplantat, så det blir inget mellanrum utan det blir nästan so ett enda stort bröst. Jag hade ingen bh då ingen passade och brösten pekade utåt då implantaten låg i mitten.

Vad fick dig att bestämma dig för att operera om dem?

– Jag åkte till Thialand där man som vanligt lägger upp bilder på den fina miljön och där man solar i bikini. Då jag la upp en bikinibild som fick 600 kommentarer och det handlade enbart om brösten. Och ja, jag såg ju själv att det var något som var fel.

– Så fort jag hade urringat kommenterade folk, det var ingen fokus på ansiktet eller om jag exempelvis var med på en bild tillsammans med min hund, utan det var bara fokus på brösten.


Här är bilden som fick över 600 kommentarer.

Valde att operera sig på nytt

Anna-Lisa valde tillslut att boka en ny tid på kliniken för korrigering av brösten. Efter att ha skickat in bilder till en kirurg och förklarat problemet, så fick hon en tid direkt.

– Operationen gick jättebra. De har nu breddat mig så det skapats ett mellanrum mellan brösten. Jag har fått en speciell bh som ska pressa ut mellanrummet lite i mitten även.


Är du sugen på någon annan operation eller stannar du här?

– Nej det blev lite tredje gången gillt. Jag blev ju tvungen att operera mig flera gånger då jag varit naiv. När man gått igenom att det blir fel är man inte så sugen på att lägga sig under kniven på ett tag.

Har du något råd till unga tjejer där ute som vill operera brösten?

– Du ska inte lyssna på vad folk säger. Gör din research, kolla upp kirurgen, kliniken – allt. Kolla främst så det är en seriös klinik. Jag själv slarvade med det men som tur så blev det slutligen bra.


Påverkas du fortfarande av folks kommentarer på dina bilder, eller rinner det lättare av?

– Det börjar rinna av. De skriver ju ofta att jag ser ut som en plastdocka. Men jag menar, det enda jag gjort är fillers i mina läppar. samt opererat brösten? Alla gillar att överdriva. Jag vet vem jag är och vad jag gjort så jag tror att det är därför jag inte bryr mig så mycket.

I Ex On The Beach kunde det gått riktigt hett till. Vi glömmer aldrig hur Adde och Anna-Lisa bråkade på ett sätt vi sällan skådat förut: