Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sexnatten mellan bönderna hotade inspelningen av Bonde söker fru

- 11/10/2016, 16:57

Sexnatten fick oanade konsekvenser som ledde till att Linda Lindorff fick ha krismöte med bönderna dagen efter.

Det har hettat till i årets Bonde söker fru. Men inte mellan de sökande och de bönder de skickat brev till. Nej i år har det nämligen hettat till mellan två av årets bönder.

Det är i onsdagens avsnitt som Linda Lindorff kliver in i den bondens rum, där den andra bonden fortfarande befinner sig efter sexnatten.

– Skulle du kunna gå ut, eller ska du ligga kvar, säger Linda.


"Det var inte tillfällig lust"

Det var efter en dag på Sundbyholms slott där de bor som det hettade till och de två bönderna bestämde sig för att spendera natten tillsammans.

– Givetvis hade vi kunnat klippa bort hela den här biten och försökt hålla det hemligt men man kan ju då också undra varför. Ska vi som gör en program om att försöka hitta kärleken och samtidigt börja censurera oss själva då det inte blir exakt som vi tänkt oss, skriver Linda på sin blogg.

– Jag förstår att det kommer att bli mycket åsikter om det här och alla har rätt att tycka de dom vill. Men det våra bönder kände var inte bara tillfällig lust. De kände kemi, de kände attraktion och de kände kärlek, avslutar hon.

Bönderna var överens om att det endast handlade om en natt men att de ville fortsätta med sin medverkan och då dejta andra.

Avsnittet kan du se i morgon onsdagar 20.00 på TV4.