Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zara Larssons hyllas - visar upp hur hon använder en penisring

- 26/10/2016, 09:58 -

Alla pryda bör kolla bort nu. Ni andra kan titta.

Zara Larsson har minst sagt haft några hektiska år (en annan har en hektisk dag) men trots sitt speckade schema med konserter och talkshows har hon aldrig slutat att vara aktiv på sina sociala medier. Zara har över 2 miljoner följare på sin Instagram och följs av närmare 660 000 fans på Twitter.

Bilden kan inte visas :(

Hon diskuterar allt från feminism och sexism till förhållanden och vardagsproblem. Men Zara föredarar även att med jämna mellanrum använda sig av en stor portion humor i sina inlägg. Det har vi fått se ett eget exempel på nu.

Zara befinner sig just nu på resande fot och hade av slump fått upp en present på hotellrummet hon för tillfället befann sig på. Påsen hon mottog innehöll ingenting mindre än sexleksaker och massageolja, så Zara tog tillfället i akt och skämtade till det.

View this post on Instagram

UK! Grab a copy

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

View this post on Instagram

😜😎✌🏼️

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

På sin Twitter har hon lagt ut en bild där hon visar upp en av leksakerna på ett väldigt speciellt sätt. Sångerskan har tagit en penisring som hon sedan trätt på sitt finger och låtsats att det är en diamant.

– Penisringar är en tjejs bästa vän, skriver hon till bilden, och skämtar därmed med uttrycket "Diamanter är en tjejs bästa vän".

Nu hyllas hon av fansen i kommentarerna som tycker bilden är hysteriskt rolig.

Zara – vi älskar dig.


Du minns väl när Zara trädde en kondom på sitt ben som meddelande till killar där ute som anser att de har för stor penis för att använda skydd? Annars kan du läsa mer om det här.