Här är hela sanningen bakom Mos uttryck "Ang"

Många har börjat använda Mos uttryck, men ingen vet egentligen vad det betyder. Här är hela sanningen.


Efter att Robin "Mos" Andersson deltog i och vann "Paradise Hotel" så har han populäritet bara ökat. Han har har haft framgångsrika låtar på Spotify, fått en massa följare på Instagram och streamar även CS där han också fått en hel del fans.

Och många har kanske lagt märke till att Mos börjat använda ett alldeles eget uttryck, som många fans tagit efter. Uttrycket är "Ang" som ingen riktgt vet vad det betyder.

När Mos gästar studion i PH Eftersnacket så berättade han hela sanningen bakom uttrycket, hör vad det är i spelaren ovan.

Läs också om hur ofta Robin kollar på porr, han tror att det kan vara ett beroende.

Hela avsnittet av PH Eftersnacket hittar du här, och alla de tidigare avsnitten kan du hitta här.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.