Torsdag 22 Februari 2024

Nicole Falciani: "Det här är det bästa med att vara bloggare"

Nicole älskar sitt jobb som bloggare och delar med sig av det hon tycker är det absolut härligaste med sitt jobb.


Nicole Falciani befinner sig just nu i Rotterdam som en av gästerna på MTV EMA där bland annat svenska storstjärnan Zara Larsson tävlar om att vinna ett pris som bästa nya artist.

Nyheter24 fick en pratstund med bloggerskan Nicole och hon berättade om varför hon just vill jobba som bloggare och vad som är det bästa med jobbet.

Men det finns såklart baksidor med alla jobb och även dem delar Nicole med sig av i intervjun.

Se hela intervjun i spelaren ovan.

Läs också om när Nicole berättade öppet om sin depression.

/
/
Senaste nytt

Sveriges mästerkock-Lucas sågning: "J*vla trams"

Morran och Tobias tillbaka

1 timme sedan
Nu är humorduon Morran och Tobias tillbaka – med säsongen "Pengarna eller livet" som får premiär på TV4 Play 22 mars. När vi möter dem igen har Tobias suttit i fängelse för förskingring och är på väg hem för att återförenas med sin mamma Morran som har tilldelats ett nytt hus av kommunen.

Leif GW stoppas i Nyhetsmorgon – efter orden om Gunilla Persson

1 timme sedan
Leif GW Persson var på plats på Nyhetsmorgon för att kommentera Gunilla Persson och hennes problem med Kronofogden. Men vad Leif GW Persson hade att säga var kanske inte så populärt – Soraya Lavasani och Anders Pihlblad försökte stoppa kriminologens hårda ord om Gunilla.

Så fick Peter Apelgren Anna Mannheimer på fall: "Fick jobba som ett svin"

1 timme sedan
Anna Mannheimer är komiker, programledare och journalist. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 har sammanställt de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Mannheimer.

Albin Tingwall blev dumpad av Idol-vinnaren – öppnar upp om kärlekslivet

1 timme sedan
Albin Tingwall är en av artisterna i Melodifestivalen 2024, men många känner nog igen honom från en annan sångtävling. 2022 kom Albin tvåa i Idol, och träffade även sin ex-flickvän under tävlingen. Men hur ser egentligen hans kärleksliv ut i dag, efter det tuffa uppbrottet?

Navalnyjs försvarstal ges på Dramaten

1 timme sedan
Dramaten ger en gestaltad läsning av Navaljnys försvarstal, i pjäsen "Navalnyj: Rättegången". Det är en aldrig tidigare spelad pjäs baserad på inspelningar under domstolsförhandlingarna, som nu framförs av bland andra Nina Fex, Gunnel Fred, Hannes Meidal och Christoffer Svensson.