1 av 2
2 av 2

Så brutalt mycket pengar får Therése Lindgren för en 7 minuter lång Youtubevideo

Och ja, summan känns minst sagt overklig.


Det är i podden "We Are Influencers"med Linda Hörnfeldt som Youtubestjärnan Therése Lindgren pratar om skillnaden mellan YouTube-Therése, Business-Therése och privata Therése, om kändisskapet, syskonrelationen till hennes följare där hon inte är rädd för att ryta ifrån och om att vara en förebild för många.

Youtubestjärnans videos har visats över 200 miljoner gånger och hon berättar att hon började att ta betalt redan vid 5000 visningar per video.

– Man måste veta om sitt värde, säger Therese.

Hon berättar att tiderna förändrats och att hon i dag kan ta ut en ganska redig summa för sina videos och ja, med redig menar vi redig.

"Så mycket kan hon ta ut"

Therese berättar om den högsta summan hon någonsin tagit ut vilket var hela 150 000 kronor för en sjuminuters-video. Detta var en så kallad "samarbetesvideo" där Therese rekommenderar en produkt eller en tjänst.

– Det har blivit mycket på sistone, kanske var tredje video. Jag tror tyvärr inte mina tittare gillar det då det tar bort lite "äkthet" i mina videos, berättar hon.

Hyfsad timlön ändå...

Youtubestjärnan Linn Ahlborg avslöjade nyligen hur mycket pengar hon drar in per månad. Och ja, även det är en sjuk summa. Läs mer om det här.

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur mycket Zara Larsson tjänar i månaden och hur mycket Alex och Sigge faktiskt drar in på sin lilla podcast (ja, det är jättemycket).

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

1 timme sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

2 timmar sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

3 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

3 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?