Torsdag 21 Okt
Stockholm

Så brutalt mycket pengar får Therése Lindgren för en 7 minuter lång Youtubevideo

1 av 2
2 av 2

Och ja, summan känns minst sagt overklig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det är i podden "We Are Influencers"med Linda Hörnfeldt som Youtubestjärnan Therése Lindgren pratar om skillnaden mellan YouTube-Therése, Business-Therése och privata Therése, om kändisskapet, syskonrelationen till hennes följare där hon inte är rädd för att ryta ifrån och om att vara en förebild för många.

Youtubestjärnans videos har visats över 200 miljoner gånger och hon berättar att hon började att ta betalt redan vid 5000 visningar per video.

– Man måste veta om sitt värde, säger Therese.

Hon berättar att tiderna förändrats och att hon i dag kan ta ut en ganska redig summa för sina videos och ja, med redig menar vi redig.

"Så mycket kan hon ta ut"

Therese berättar om den högsta summan hon någonsin tagit ut vilket var hela 150 000 kronor för en sjuminuters-video. Detta var en så kallad "samarbetesvideo" där Therese rekommenderar en produkt eller en tjänst.

– Det har blivit mycket på sistone, kanske var tredje video. Jag tror tyvärr inte mina tittare gillar det då det tar bort lite "äkthet" i mina videos, berättar hon.

Hyfsad timlön ändå...

Youtubestjärnan Linn Ahlborg avslöjade nyligen hur mycket pengar hon drar in per månad. Och ja, även det är en sjuk summa. Läs mer om det här.

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur mycket Zara Larsson tjänar i månaden och hur mycket Alex och Sigge faktiskt drar in på sin lilla podcast (ja, det är jättemycket).

Kommentera
Kopiera länk
Dela