1 av 2
2 av 2

Så brutalt mycket pengar får Therése Lindgren för en 7 minuter lång Youtubevideo

Och ja, summan känns minst sagt overklig.


Det är i podden "We Are Influencers"med Linda Hörnfeldt som Youtubestjärnan Therése Lindgren pratar om skillnaden mellan YouTube-Therése, Business-Therése och privata Therése, om kändisskapet, syskonrelationen till hennes följare där hon inte är rädd för att ryta ifrån och om att vara en förebild för många.

Youtubestjärnans videos har visats över 200 miljoner gånger och hon berättar att hon började att ta betalt redan vid 5000 visningar per video.

– Man måste veta om sitt värde, säger Therese.

Hon berättar att tiderna förändrats och att hon i dag kan ta ut en ganska redig summa för sina videos och ja, med redig menar vi redig.

"Så mycket kan hon ta ut"

Therese berättar om den högsta summan hon någonsin tagit ut vilket var hela 150 000 kronor för en sjuminuters-video. Detta var en så kallad "samarbetesvideo" där Therese rekommenderar en produkt eller en tjänst.

– Det har blivit mycket på sistone, kanske var tredje video. Jag tror tyvärr inte mina tittare gillar det då det tar bort lite "äkthet" i mina videos, berättar hon.

Hyfsad timlön ändå...

Youtubestjärnan Linn Ahlborg avslöjade nyligen hur mycket pengar hon drar in per månad. Och ja, även det är en sjuk summa. Läs mer om det här.

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur mycket Zara Larsson tjänar i månaden och hur mycket Alex och Sigge faktiskt drar in på sin lilla podcast (ja, det är jättemycket).

/
Senaste nytt

Spotify ska översätta poddar med hjälp av AI

Starka reaktioner på inslaget i TV4: "SKANDAL!"

igår 20:37
Författaren Jens Lapidus medverkade i TV4 Nyhetsmorgon där han kommenterade den ökade osäkerheten och kriminaliteten. Han gav ett råd till allmänheten som fick kommentarerna på Nyhetsmorgons Instagram att flöda.

Drottningen startar insamling till Ukrainas barn

igår 18:50
Drottning Silvia startar en insamling till förmån för barn i Ukraina inom Radiohjälpens Världens Barn-kampanj. Insamlingen sker inför drottningens 80-årsdag den 23 december.

Man gripen för mordet på raplegendaren Tupac

igår 18:46
En man har gripits i Las Vegas misstänkt för mordet på en av 1990-talets största rappare Tupac Shakur. Gripandet av den i dag 60-årige mannen skedde tidigt på fredagsmorgonen.

Det danska popundret Tobias Rahim – vem är han?

igår 18:13
Den danska sångaren Tobias Rahim ska den första oktober medverka i programmet "Bianca". Nyheter24 har tagit reda på svaren om det som googlas mest om artisten.

Hon får pris för Årets bok

igår 15:30
Tina Harnesk debutroman "Folk som sår i snö" har röstats fram till Årets bok. Vinnaren utses av Bonniers Bokklubbars medlemmar, som får välja mellan tolv nominerade titlar.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.