1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Kanye West efter sitt möte med Trump: Därför ville jag träffa honom

West väckte uppmärksamhet när han sågs tillsammans med USA:s kommande preisdent Donald Trump. Nu förklarar han sig på Twitter.


Nyheter24 skrev tidigare om att Kanye West under tisdagen marscherade in i Trump Tower i New York för att träffa USA:s nästa president Donald Trump.

West har den senaste tiden hållit på med en del underliga saker så som att ställa in sin turné, föras till sjukhus i handbojor och tro att Jay-Z ska mörda honom. Han har också legat lågt på sociala medier, men nu väljer han att uttala sig på Twitter om varför han mötte Trump.

När Kanye och Trump blev tillfrågade om vad de hade pratat om av nyfikna reportrar efter mötet ska Trump ha svarat: "Livet, vi pratade om livet", rapporterar New York Times.

Men enligt de tweets som Kanye lade upp under tisdagskvällen, svensk tid, så framgår en annan bild. Han skriver att han ville träffa den nye presidenten för att "diskutera multikulturella frågor".

"Dessa involverar mobbning, stötta lärare, modernisera läroplaner och våldet i Chicago", fortsätter stjärnan.

"Jag känner att det är viktigt att ha en direkt kommunikation med vår framtida president om vi verkligen vill få till förändring", skriver han vidare och avslutar med "#2024".

Varför West bestämde sig för att lämna din rehabilitering och sätta sig mitt i rampljuset efter sin sjukhusvistelse är det dock ingen som vet.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Kanye Wests vän som avslöjar den verklig anledningen bakom Wests kollaps och att det ryktas att frun Kim Kardashian tänker ta ut skilsmässa och begära vårdnaden om barnen.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja träffa Donald Trump?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

2 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.