Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är anledningen till varför Elijah Wood rest runt i Sverige

De senaste veckorna har Sagan Om Ringen-skådisen Elijah Wood synts till på flera platser i Sverige. Nu vet vi varför.

Nyheter24 har tidigare skrivit om svenska Emma som sprang på Hollywood-stjärnan i Östersund. Han har också setts till i Sundsvall och i Frösön under de senaste veckorna.

Hittills har det varit lite oklart varför Elijah Wood befunnit sig i Norrland, men nu verkar det som anledningen kommit fram, skriver Aftonbladet.

Han har flera gånger setts tillsammans med en blond kvinna som nu har identifierats som den danskfödda filmproducenten Mette-Marie Kongsved – som även pekas ut som Woods fästmö.

Paret tillbringade en natt på Treehotel i Harads och träffade där Britta Jonsson-Lindvall.

– Han åt frukost och vi satt och pratade med honom, och jag frågade om jag fick ta en bild och lägga ut. Han är en jättetrevlig ung man, väldigt enkel. Jag berättade att det stått i tidningen att han var här, då skrattade han och sa: ”ja, vad de skriver”, berättar hon för tidningen.


Enligt Britta så var anledningen till att duon befann sig i Sverige att de nog ville uppleva det arktiska klimatet. Hon omnämner även Mette-Marie som Woods flickvän, men det var bara något hon utgick ifrån förklarar hon.

Mette-Marie och Woods har arbetat tillsammans med den nya Netflixsfilmen ”I don’t feel at Home in this world anymore” där Elijah spelar huvudrollen. Filmen har premiär i februari, skriver Aftonbladet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du sett Sagan Om Ringen?

Mer:

Så lika har Daniel Radcliffe och Elijah Wood aldrig varit – helt sjukt!