Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fansen oroliga efter Jockiboi och Jonnas storbråk: "Vi behöver lite tid ifrån varandra"

Youtubeprofilen Jockiboi berättar att frun Jonna Lundell åkt iväg och tagit in på hotell efter att paret bråkat.

Det var under veckan som Youtubestjärnorna Joakim "Jockiboi" Lundell och Jonna Lundell hamnade i ett kraftigt storbråk. Paret har tidigare pratat öppet om Jonnas "sjukdom" då hon nyligen diagnostiserats med "Hypotyreos" som gör att hon lider av nedsatt funktion hos sköldkörteln.

Detta bidrar bland annat med att hon får "utbrott" och blackouter titt som tätt. Detta har nu hänt igen, men den här gången var det värre än någonsin. Vilket Jockiboi nu berättar om i en ny video.

"Hon kan inte rå för det men det är jobbigt"

– Jag klandrar inte Jonna, men även fast hon inte kan rå för det så är det såklart jobbigt för mig. Så nu behöver vi lite tid i sär. Min största dröm är att ha barn tillsammans med henne, men jag tycker att det är bättre att vänta med att skaffa barn och lösa det här först. Jonna har bett om ursäkt och har förstått att det hon gjorde och sa var i helvete fel.

– Men nej, vi ska inte göra slut utan hon är just nu på hotell men kommer att komma hem. Men vi behöver just nu lite space och tid isär, berättar Jockiboi i videon.

"Vi har rett ut det nu"

Han berättar nu i sin senaste video att paret nu har pratat och rett ut bråket.

– Vi har pratat i fyra timmar nu och rett ut allting nu. Jag kan inte tillåta att hon sover på ett hotell utan hon måste komma hem och ta tag i det här. Vi måste prata om det mer för det är absolut inte bara Jonna i det här förhållandet utan jag har också saker jag måste jobba på. Men då måste man lyssna på varandra. Så det här kommer gå att lösa, avslutar profilen.Mer:

Jonna Lundell berättar om sjukdomen: "Jag kan inte sluta gå upp i vikt"

Jonna om jobbiga beskedet: "Vill inte dö utan barn"