Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
12 561
reaktioner idag

Zara Larsson hyllas efter bilden: "Varför ska jag använda BH när mina bröst är så bra som de är?"

Zara Larsson gör ett starkt statement med sin senaste bild.

zara

Hon är en av världens just nu hetaste artister, men det är inte bara Zara Larssons fantastiska röst som satt henne på kartan, utan även hennes ohämmade statements på sociala medier som 10 gånger av 10 träffar mitt i prick.

Zara har bland annat diskuterat abort, jämställdhet, kvinnohat, sex, kändisskap och förhållanden. Men denna gång tar hon upp inget mindre ämne än "den kvinnliga bröstvårtan".

Delade bild på Instagram

Det var under måndagskvällen som Zara publicerade en bild på sin Instagram som under loppet av bara några timmar nu blivit väldigt uppmärksammad på sociala medier.


Zara på röda mattan under BBC Music Awards.

"Mina bröst är självständiga och starka"

På bilden Zara lagt ut står hon bredvid en neonskylt med texten "Keep on keeping on". På sig har hon en vit skjorta utan BH under.

– Jag vet att du kan se min bröstvårta. Vad jag inte förstår är varför människor blir så upprörda över det. Om en bröstvårta fascinerar dig så mycket, böj ned huvudet och kika på dina egna. Och varför skulle jag ens vilja ha på mig en BH? Mina bröst är jävligt bra och behöver inget stöd från någon BH. De är självständiga och starka.

For @flauntmagazine

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Women; we are expected to be sexy, but not if we want it ourselfZzZzxx 😴

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Mer:

Zara Larsson bjöd på magisk show under X-factor – men två små detaljer fick tittarna att rasa.