Onsdag 18 Maj
Stockholm

Jockiboi svarar efter broderns hot: "Därför bröt jag med mina bröder"

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Bråket mellan Jockiboi och hans bror Christofer har under de senaste dygnen eskalerat ordentligt. Nu svarar Jockiboi med ett Instagraminlägg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Youtubestjärnan Joakim "Jockiboi" Berg har hamnat i en ordentlig dispyt med sin bror Christofer.

Christofer och den andra brodern Jakob har tidigare varit i blåsväder över flera rasistiska uttalanden. I en video på honom och frun Jonna Lundells Youtubekanal förklarar paret nu varför de tar avstånd från bröderna.

I en ny videon berättar Jockiboi att han mobbats och psykiskt misshandlats av Christofer under hela sitt liv. Paret berättar också att de inte vill förknippas med honom eftersom de säger att han tar droger.

Christofer i sin tur svarar med att säga att han under måndagen planerar att släppa en video där "han tänker avslöja allt" om Jockiboi.

"Jag tänker inte bråka mer"

I ett instagraminlägg har nu Jockiboi svarat att han inte vill bråka med utan framöver kommer att ignorera sina bröder. Han berättar att han brutit upp med sina bröder av en anledning och att han i stället för att argumentera tänker släppa en bok.

– Jag vet att mina bröder nu fortsätter bråka offentligt och sprida skit, men jag ber er alla ignorera det. Vi släpper detta nu oavsett vad dom sprider för lögner och förtal emot mig- Jag tänker inte bråka mer.

– Jag bröt med mina bröder, inte dom med mig. Alla mina papper från socialen och allt kommer släppas i en bok och där kommer hela sanningen så finns ingen anledning att sitta och kasta skit fram och tillbaka mer nu, skriver han.

Läs hela inlägget här:


Vill du läsa mer om bråket så har Nyheter24 tidigare skrivit om Christofers svar på droganklagelserna i videon och även om att Jockiboi riskerar att dömas för förtal om Christofer polisanmäler.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt