Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här bryter Jockiboi ihop framför kameran: "Det hjälper inte att ta bort Youtubekanalen"

- 17/01/2017, 10:46 -

Joakim "Jockiboi" Lundell har under flera dagar legat i en dispyt med sin bror. I en Snapchatvideo bryter han nu ihop och förklarar att han inte orkar mer utan planerar att radera sin Youtubekanal.

Det var i lördags som Youtubestjärnan Joakim "Jockiboi" Lundell lade upp en video på sin och frun Jonna Lundells kanal där de anklagade en av Jockibois bröder, Christofer Berg, för att ta droger och vara respektlös mot både sin familj och sina vänner.

Christofer och den andra brodern Jakob har tidigare varit i blåsväder över flera rasistiska uttalanden. Jonna och Jockiboi har därför bestämt sig för att ta avstånd från bröderna.

I en ny videon berättar Jockiboi även att han mobbats och psykiskt misshandlats av Christofer under hela sitt liv. Paret berättar också att de inte vill förknippas med honom eftersom de säger att han tar droger. Detta har fått Christofer att starta krig mot Jockiboi och Jonna, och han säger nu att han ska "avslöja allt" om Joakim och deras bakgrund.

"Jonna vill inte leva längre"

I ett par Snapchatvideos berättade Joakim under gårdagskvällen att bråket nu gått så långt att Jonna brutit ihop psykiskt.

– Jonna har brutit ihop och vill typ inte ens leva mer på grund av det här bråket som bara växer och växer. Jag har gjort allt för att sluta, det vet ju ni. Chrille kommer inte sluta och gör inte jag någonting snart så kommer Jonna inte orka leva mer, säger han bland annat.

Under tisdagsmorgonen publicerade Joakim en ny rad videos till där han bryter ihop och säger att han kan tänka sig att ta bort sina Youtuebkanaler. Men efter en liten stund lugnade han fansen med att han ej kommer att radera sin kanal (som har över 500 000 prenumeranter) då det "ändå inte kommer att hjälpa".Även Christofer uppdaterar sin Snapchat flitigt där han skriver att allt Joakim och Jonna sagt om honom är en lögn och att det är därför han väljer att "hämnas".Joakim säger nu att han snart väljer att ge upp och att det enda han månar om att sin fru och sina hundar.

– Ingenting annat spelar någon roll. Just nu månar jag bara om min familj och mina närmsta vänner, säger Joakim.

Vill du läsa mer om bråket så har Nyheter24 tidigare skrivit om Christofers svar på droganklagelserna i videon och även om att Jockiboi riskerar att dömas för förtal om Christofer polisanmäler.

Här förklaras hela bråket mellan Jockiboi och hans bröder:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.