Jockiboi och Jonna efter familjebråket: "Nu åker vi iväg"

- 23/01/2017, 13:59 -

Youtubestjärnorna Jonna Lundell och Joakim "Jockiboi" Lundell har bestämt sig för att ta med sig sina vänner och åka iväg.

Joakim "Jockiboi" Lundell driver tillsammans med frun Jonna Lundell en av Sveriges största Youtubekanaler med 564,414 prenumeranter. Parets kanal har cirka 21 miljoner spelningar i månaden och växer konstant. Målgruppen är allt ifrån nio-tio år till långt över 30.

Det var under förra veckan som vi kunde följa ett av svenska Youtubevärldens värsta bråk. Bråket mellan Jockiboi och hans bröder toppade sociala medier och hundratusentals fans följde dispyten från början till slut.

Efter bråket har Jockiboi och Jonna därför bestämt sig för att åka iväg på en resa. Men det blir inte vilken resa som helst. De bjuder nämligen med alla sina vänner.

"Vi ska åka till..."

– Vi bjuder med alla våra vänenr till Egypten. Vi åker om mindre än en månad och stannar en vecka. Det blir Tobbes familj, hela Jonnas familj, Jonte, Alex, Gustaf och Johanna, Danyal och vår kameraman Riley. Så det ska verkligen bli jätteroligt.

Mer: Exklusiv intervju med Jockiboi: "Jag ansvarar inte för vad era barn ser på Youtube"