Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Danny Saucedo hyllas av fansen efter det oväntade inlägget

- 29/01/2017, 15:28
Danny Saucedo hyllas av fansen.
1 av 3

Danny Saucedo hyllas av fansen.

TT/Faksimil Instagram

"Rådiggar din deep-ness" skriver en under inlägget.
2 av 3

"Rådiggar din deep-ness" skriver en under inlägget.

TT

Danny Saucedo.
3 av 3

Danny Saucedo.

TT

"Rådiggar din deep-ness" skriver en av Danny Saucedos följare under det hyllade inägget.

Danny Saucedo hyllas av sina följare efter ett oväntat inlägg på sin Instagram. Under bilden diskuterar stjärnan nämligen "tid".

Han skriver att allt som finns är här och nu och att tid inte finns. Ett inlägg som har gillats över 5 000 gånger, något som även Expressen har skrivit om.

"Konceptet tid finns för att vi har minne och minns vad som varit och för att vi har en kort 'livslängd' av den här upplevelsen. Det är ett koncept som fungerar men för det betyder det inte att den är sann. Så om tid inte finns, och bara är en konstruktion av våra hjärnor, då är allt vi har, allt vi är - bara Nu" skriver Saucedo under en bild på sig själv på en stor scen.

I kommentarerna har folk skrivit bland annat "Rådiggar din deep-ness", "Ja detta kan man fundera länge på." och en annan skriver "Du har inte lust att komma å dela med dig lite av vad det nu är som gör dig så smart?".

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Håller du med Danny?