Torsdag 24 Jun
Stockholm

Bianca Ingrosso nobbade möjligheten vi alla skulle tackat ja till: "Varför skulle jag?"

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Det var under middagen tillsammans med Skam-skådespelaren Thomas Hayes som Bianca Ingrosso valde att avstå från en viss förfrågan.

Kommentera (16)
Kopiera länk
Dela

Stockholm Fashionweek har varit i full gång hela veckan och vår svenska huvudstad har kryllat av modeller, designers, kändisar och annars bransch-folk som setts mingla tillsammans på stadens inneställen.

Nyheter24 skrev tidigare i veckan att Hanna Widell och Amanda Schulman valde att göra någonting utöver det vanliga och flög hit en alldeles speciell hedersgäst lagom till deras märke Daisy Grays visning. Gästen var ingen mindre än Skam-William, skådespelaren Tomas Hayes, som under veckans synts till på olika håll i Stockholm.

Bland annat hann han med en liten fling med bloggerskan Kissie, vilket ni kan läsa mer om här.

Åt middag med svenska kändisar

Efter att Thomas gästat Daisy Grays visning var det dags för middag tillsammans med andra svenska kändisar. Till bordsdam hade han ingen mindre än Bianca Ingrosso. Men till skillnad från resten av den svenska kändiseliten så valde Bianca att avstå från en sak många av oss tackat ja till – nämligen att ställa upp på en bild tillsammans med Thomas.


"Förstår att ni kanske ville ha en bild på oss två men jag ville verkligen låta honom vara under middagen och bara få vara Thomas utan en massa snack om Skam och massa bilder. Han berättade att han knappt lämnat hotellet då han inte kunnat gå på stan utan att folk hoppar på honom, hur sjukt?", skriver hon och fortsätter.

"Vi svenskar kan vara liiiite för galna ibland, man måste respektera folks privatliv och plats. Fråga alltid innan om en bild istället för att kasta sig på folk, det är mitt tips", skriver Bianca.


När mamman Pernilla Wahlgren frågade Bianca varför hon inte tagit någon selfie med William svarade hon kort: "Varför skulle jag?".

Vi säger bara: "Kødder du med mig...?"

Kommentera (16)
Kopiera länk
Dela