Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jockiboi efter vandaliseringen: Dags att flytta igen

Paret möttes av att bilen för över en halv miljon hade blivit vandaliserad när de kom hem från semestern.
1 av 3

Paret möttes av att bilen för över en halv miljon hade blivit vandaliserad när de kom hem från semestern.

Under kvällen skrev Jockiboi på Snapchat att det var dags att flytta igen.
2 av 3

Under kvällen skrev Jockiboi på Snapchat att det var dags att flytta igen.

Faksimil Snapchat

Joakim "Jockiboi" Lundell och Jonna Lundell.
3 av 3

Joakim "Jockiboi" Lundell och Jonna Lundell.

Nöje | 25/02/2017 09:16

Under fredagskvällen skrev Joakim "Jockiboi" Lundell på Snapchat att det var dags att flytta igen efter en rad händelser de senaste året.

Joakim "Jockiboi" Lundell och Jonna Lundell skaffade för några veckor sedan en ny bil. Men när paret kom hem från sin resa i Egypten möttes de av att bilen för över en halv miljon hade blivit sönderrepad och vandaliserad.

Under fredagen skrev Jockiboi om händelsen på sin Instagram och delade en bild på den sönderrepade bilen.

View this post on Instagram

Nu är det nog då hela vår nya bil för en halv miljon är helt sönderrepad dagen efter vi landat i Sverige och när jag får tag i er som gjort detta kan inte ens gud själv hjälpa er äckliga vidriga ouppfostrade ungjävlar för kommer se till att ALLA i hela Sverige vet vem ni är och vad ni sysslar med och kommer sätta dit er i rättegång så ni får betala varenda jävla krona 😈För får vi fast dessa människor inför rätta så lär ingen göra om deras misstag igen kan jag lova☠️Och frågan är hur mycket ska vi stå ut med egentligen? 😡😡😡😡 Och någon där ute vet vem som gjort detta och den som ger mig rätt tips ska få 100 000kr belöning och alla oseriösa tips kommer blockad så vill ni undvika mig arg och att bli blockad så skickar ni inte oseriösa tips!

A post shared by Joakim Lundell 🎧🎞 (@joakimlundell) on


– Det hela skedde idag. Alla pojkar hade mörkt hår och någon hade grå hoodie. Någon hade sjal för ansiktet. De såg ut att vara mellan 13-16 år. Tydligen har de setts kring mitt hus innan också. Grannarna såg dem. Så jag tror absolut att de åker fast, säger Joakim.

– Jag kommer att betala varenda krona till den som lyckas få fast dem, lägger han till.

Senare under fredagskvällen skrev Jockiboi på Snapchat att det var dags att flytta igen efter en rad händelser de senaste året.

"Dags att flytta igen, pallar fan inte. Tredje jävla bilen nu och ständigt på lägenheten så nu blir det hus på landet med högsta säkerhet" skrev han på Snapchat.

Paret var i Egypten med släkt och vänner för att få lite lugn och ro efter succélåten "All I need" som har slagit alla svenska Spotifyrekord.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.