Paow om jobbiga tiden: "Känner mig förstörd och ensam"

- 01/03/2017, 12:26
1 av 5

2 av 5

3 av 5

4 av 5

5 av 5

Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson väljer nu att berätta sanningen för sina följare.

Paulina "Paow" Danielsson befinner sig i skrivande stund i Thailand tillsammans med pojkvännen Mattias Coleman. Paret jobbar på baren Grabbarna Grus och spenderar resten av tiden med nöjen, restauranger och varandra.

Paulina har varit en känd bloggprofil sen hon var 13-14 år och har efter det varit med i både två säsonger av Paradise Hotel, TV-soffor och andra program. I sin blogg har hon alltid valt att vara ärlig med hur hon mår, vilket hon är även denna gång då hon väljer att berätta sanningen bakom kändisskapet.


"Känner mig förstörd och ensam"

Paulina berättar att livet kommit ikapp henne litegrann, och hon har på senare dagar börjar reflektera över sina prioriteringar och val i livet.

" Just nu vet jag inte vem jag är. Som att jag aldrig har haft någon koll. Allt har gått i racerfart och allt som har betytt något är stjärnstatus, pengar, gratis drinkar på Stureplan, resa ,fest och nöjen och fina middagar. Men det är där felet har gått. Helt ärligt så gråter jag just nu när jag skriver det här. För att allt i mitt liv har vart så jävla förbannat ytligt", skriver hon.

Hon skriver också om relationen till pojkvännen, och hur han fått henne att få andra perspektiv."Sen jag träffade M så har jag insett mina brister och hur egoistisk jag varit. Och nej det är inte han som sagt det till mig. Det är saker jag kommit underfund med själv. Jag bråkar alltid med min pappa, vilket jag verkligen inte vill. Han är min hjälte. Även om jag vet att livet inte alltid blir som man vill".

"Blivit mer positiv"

Paulina avslutar inlägget med att berätta att hon nu kommer att satsa på en nystart och att hon, trots alla jobbigheter, har lärt sig att vara mer positiv.


"Sen en till grej. Jag har blivit mer positiv också. Det är en bra grej. Livet är inte värdelöst, det är bara en bitch. Det enda jag vill är att få ett så normalt liv som möjligt, ta tag i saker, hålla vad jag lovar. Och framför allt så jobbar jag hela tiden på att bli en bättre flickvän. Och jag vill få tillbaka den där superbra kontakten med min familj. Och jag har insett att jag måste ändras", avslutar Paow.

Vill du läsa hela inlägget så kan du göra det här.

Mer:

Paow hyllar pojkvännen efter paniknatten: "Det var bubblor över hela kroppen"