Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

FO&O om det hemliga röstningsknepet – som händer bakom scenen

- 03/03/2017, 14:40 -

FO&O möter De Vet Du i en av duellerna i Melodifestivalens "Andra chansen". I femte avsnittet av Schlagerspaning får du full koll.

Alla förtjänar en andra chans – och det gäller även artisterna som inte lyckades ta sig vidare från deltävlingarna i årets upplaga av Melodifestivalen.

I "Andra chansen"-deltävlingen som sänds ifrån Linköping ställs åtta artister mot varandra i fyra dueller varav hälften går till final. I femte avsnittet av Schlagerspaning har Gabriella Bark och Simon Lundberg taggat med skvaller och information om bidragen.

Visste ni att Loreen ändrat på numret extremt mycket? Eller att Anton Hagman är riktigt nervös inför sin duell mot just Loreen?

Och visste ni att FO&O, som ställs mot De Vet Du, röstar på sig själva i Melodifestivalen? Det avslöjade dem i en intervju med Elons Festivalbloggare. De sitter alltså där backstage och ringer, messar eller hjärtröstar.

– Jag hade gjort samma sak, säger Simon i veckans Schlagerspaning.

Dessutom tar killarna bort den omtalade dödshissen för att de vill ha "mer kontakt med publiken". Ett succédrag?

Dessutom ställs Lisa Ajax (som fortfarande svär på scenen) mot Axel Schylström och den duellen ser ut att bli riktigt, riktigt tuff. Och den "tråkiga" duellen mellan Boris René och Dismissed kan vi gott spola förbi. Eller?

Se hela avsnittet av Schlagerspaning i spelaren ovan.

Läs också om FO&O-Oscars hemliga flickvän.