Han gjorde succé i Paradise Hotel – nu är skandalhunken klar för Ex On The Beach Sverige

Har var med i den bästa säsongen av Paradise Hotel. Han har sedan synts till lite här och var i mindre produktioner och på sociala medier. Nu kommer vi att få se honom i Ex On The Beach Sverige.


Ja, vem saknar inte Paradise Hotel 2014?Succésäsongen som var sprängfylld av sex, drama, fest och färgstarka deltagare. I säsongen fick vi se både uppbrott och förälskelse, och en av dem som satte flest hjärtan i brand var Carl Åberg, 23.

Carl bidrog till både kärleksdraman, svartsjuka samt att han fick hela Sverige att skratta när han under skolveckan trodde att bäckenbenet satt i kroppens halsparti. Och nu är den färgstarka profilen tillbaka i TV-rutan.

Kliver in i skandalsåpan

Efter sin medverkan i Paradise Hotel syntes profilen en del i serien "För känd för kärlek".

Men nu blir det minst sagt åka av, för Carl kliver nämligen in i Ex On The Beach Sverige, avslöjar Hänt.

Han har på sina sociala medier avslöjat att han numer är tillsammans med ex-flickvännen, så frågan är om de kanske springer på varandra i programmet...?

Programmet har premiär den 20 mars på Kanal 5.

Mer:

Tre stycken PH-deltagare nära döden under inspelning.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.