Paow berättar om krisen i Thailand: "Det känns som 1000 knivar i bröstet"

- 15/03/2017, 10:05 -

Bloggerskan Paow öppnar upp sig i ett ärligt inlägg på sin blogg där hon berättar om det som hänt borta i Thailand.

Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson befinner sig i skrivande stund på resande fot i Thailand. Paow reste dit med pojkvännen Mattias Coleman och paret har tillsammans jobbat på Grabbarna Grus.


Allt har varit tillsynes bra i bloggerskans liv, trodde läsarna, tills Paow nu skrivit ut ett inlägg på bloggen där hon berättar att hon aldrig mått så dåligt i sitt liv och att hon under de senaste månaderna upplevt den värsta krisen någonsin.– Jag har helt ärligt inte mått bra de tre senaste månaderna. Jag trodde att jag skulle stromtrivas här. Men istället så har det kantats av ångest och att jag hamnat i en depression. Nätterna är ofattbart långa och jag har gått ner sex kilo sen jag kom hit, skriver hon.

"Är som 1000 knivar i bröstet"

Hon berättar att hon aldrig i sitt liv känt som hon just nu gör och att hon inte ens anser att hon är värd att äta.

– Det är som 1000 knivar i bröstet, jag har svårt att andas och ingen som helst matlust. Jag vet mycket vad det beror på, men allt har verkligen gått skit just nu. Jag har helt ärligt aldrig någonsin i hela mitt liv mått som jag gör nu. Och eftersom att jag verkligen är på botten just nu så kan det bara gå uppåt. Men det känns som jag måste åka hem till Sverige först och verkligen ta tag i allting. Men det är jobbigt när jag hatar mig själv så mycket så att jag knappt tycker att jag är värd att äta, skriver bloggerskan.

– Jag har inte tjänat pengar på väldigt länge på grund av det och jag har bränt i princip allt jag har, jag mår helt enkelt inte bra, tillägger hon.

Paulina har inte skrivit någonting mer efter gårdagens inlägg. Nu stöttas hon av sina följare i kommentarsfältet.

Hoppas allt allting löser sig till det bästa!

Mer:

Paow om heta natten med Måns Zelmerlöw: "Så var det..."