1 av 2
2 av 2

Modellen om avklädda bilderna: "Min pojkvän får mig att vilja visa det"

Den före detta modellen och Top Model-deltagaren Ellinor Bjurström delar med sig av lättklädda och ärliga bilder med ett väldigt viktigt budskap.


Ellinor Bjurström är den före detta Top Model-deltagaren som tog svenska folket med storm då hon berättade sin historia om hur det varit att växa upp och leva med psoriasis.

– Jag minns när jag var liten och sprang hem från bussen för att inte bli retad av de andra barnen, har hon tidigare berättat för Nyheter24.

Efter sin medverkan har Ellinor varit aktuell med programmet "The Swedish Model" som uppmärksammar de skeva idealen i modellbranschen samt avslöjar vad man som modell tvingas utstå dagligen.

– Många åt bomull dränkt i apelsinjuice för att fylla magsäcken. Andra åt helt enkelt ingenting, berättade tjejerna i serien som valt att hoppa av modellyrket.

"Jag är stolt över att vara annorlunda"

Under torsdagsförmiddagen valde Ellinor att publicera ett kollage på sin Facebooksida. Bilderna visar Ellinors kropp under en period då hon hade psoriasis-utslag och hon skriver en väldigt stark text till bilderna:

"Japp, det här är jag. För ett år sedan. Det går inte att förklara hur dåligt jag mådde. Det tar även emot för mig att visa det öppet här på Instagram. Öppet för alla att kommentera och tycka till om. Jag har inte hindrats av min sjukdom, jag har blivit den jag ville, jag jobbar med det jag vill. Jag är stolt över att vara annorlunda. Jag är älskad för den jag är, med eller utan prickar.

"Det jag vill säga är att alla är annorlunda på sitt sätt och det ger ingen rätt att vara elak mot varandra. Använd det unika du har till något positivt. Vi alla är vackra från insidan och ut på vårat egna sätt. Låt ingen intala dig något annat. Jag är vacker och det är du med".


"Min pojkvän får mig att göra det"

När Nyheter24 pratar med Ellinor berättar hon att det är hennes stora kärlek Jimmy Olsson som peppat upp henne och sagt åt henne att hon ska visa upp sig utan att skämmas.

– Jimmy är världens bästa. Kunde inte önska mig bättre stöd. Han älskar mig precis som jag är. Han får mig att våga lägga ut det här.

– Min anledning att jag la upp bilden är för att jag tycker att det är viktigt att acceptera allas olilketer. Jag ville lägga upp den för att hjälpa andra att trivas med sig själva, tillägger hon.

Big ups till vackra och starka superkvinnan Ellinor! Och självklart till stöttande pojkvännen Jimmy!

Mer:

Ellinor berättar om mardrömskvällen: "Superstjärnan antastade mig"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.