Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"One Direction"-stjärnan: Trump kickade ut oss från hotellet

- 18/03/2017, 16:08 -
Donald Trump ska ha kickat ut bandet från ett hotell.
1 av 4

Donald Trump ska ha kickat ut bandet från ett hotell.

Stella Pictures/TT

One Direction.
2 av 4

One Direction.

TT

Donald Trump.
3 av 4

Donald Trump.

TT

Liam Payne.
4 av 4

Liam Payne.

Stella Pictures

"One Direction"-stjärnan Liam Payne berättade nyligen i en intervju att Donald Trump ska ha kickat ut bandet från ett hotell.

Det var nyligen som "One Direction"-medlemmen Liam Payne, 23, intervjuades av Rollacoaster och berättade om en incident rörande USA:s president Donald Trump. Trump ska ha kickat ut bandet från ett hotell.

Varför undrar du säkert nu? Jo, enligt Payne ska bandet ha nekat till att träffa Trumps dotter, vilken dotter det handlar om framkommer dock inte.

– En gång kickade Trump ut oss ur hans hotell, tro det eller ej. Det handlade om att träffa hans dotter. Han ringde vår manager när vi låg och sov. ”Men väck dem då” sa han då, säger Payne till Rollacoaster.

Först ska Trump ha sagt att de inte längre skulle få använda hotellets underjordiska garage när bandet inte träffade hans dotter.

– Vi kan inte visa oss på gatorna i New York, det är för galet. Så det innebar att vi inte kunde lämna hotellet överhuvudtaget. Då sa han ”Okej, då vill jag inte ha er kvar på mitt hotell”, och så var vi tvungna att åka därifrån.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.