Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bloggerskan vaknade upp med svart och blå vagina: "Är rädd"

1 av 3

2 av 3

3 av 3

Nöje | 07/04/2017 11:39

Bloggerskan Isabelle Strömberg gjorde en fasansfull upptäckt när hon gick på toaletten.

Alla har vi vaknat upp med konstiga blåmärken efter en blöt utekväll, men Isabelle Strömberg tog priset under sin senaste utekväll.

Isabelle var ute och festade med några vänner när hon plötsligt blev jättekissnödig. Och ja, måste man måste man tänkte bloggerskan, så hon hoppade upp på en papperskorg vid gångvägen.


"Jag vill visa er men jag kan inte"

Det som händer är att Isabella "slår i" sin kärleksgrotta i papperskorgens kant, men glad och förfriskad som hon är så tänker hon inte på det.

– Det gjorde lite ont men jag tänkte inte på det mer. Men när jag kom hem var det som att jag hade fått stånd i puppan, den var alldeles svullen och hård.


"Den är svart och blå"

Dagen efter när hon vaknade upp och behövde gå på toaletten fick hon sig åter en rejäl chock.

– I morse när jag skulle gå och kissa ser jag att min puppa är svart och blå. Och ena blygdläppen är lika svullen som en tennisboll. Det är det absolut sjukaste jag har sett. Jag trodde jag hade fått någon sjukdom tills jag insåg att jag slog i den. Min syrra fick se den och hon fick en chock, jag önskar att jag kunde visa er, säger Isabella.

– Varje gång jag är ute och dricker vaknar jag upp med blåmärken här och där, men detta, avslutar hon.

Lyssna på hela berättelsen här:


Mer:

Bloggerskan: "Vuxna män fotar mig på tunnelbanan"