Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rapstjärnan avslöjades med fejkkropp – hans comeback är episk

Nöje | 11/04/2017 11:10

Om någon driver med dig, skoja ännu mer tillbaka. Ludacris vet hur det funkar på nätet.

Ok, det var meningen att rapstjärnan Ludacris skulle bli hyllad för sin nya video som han släppte under måndagen. Men internet hade andra planer.

Folk visste helt enkelt inte om de skulle skratta eller gråta till musikvideon för ”Vitamin D”. Videon följde visserligen mallen för de flesta rapvideos: stjärnan försöker spela cool och runt honom rör sig halvnakna kvinnor. Trist.

MEN det var inte detta som fick nätet att gå i spinn. Det var Ludacris kropp alla snackade om, det var något som inte stämde…

Låt oss vara tydliga, killen har tokfejkat sin kropp i videon. Kan väl vara okej om en känner sig på det humöret. Problemet var att han hyrt in något stolpskott för att fixa till effekterna, personen glömde till och med att ge fejkkroppen bröstvårtor! Alltså, kom igen!

Här kunde ju historien slutat, att folk gör bort sig med fejkade bilder är ju inte så där superkul. Vi glömmer aldrig Skam-skådisen Herman Tømmeraas a.k.a Penetrator-Chris fejkade sig upp i det blå med en bild på Justin Bieber.

Det som är roligt i detta är Ludacris episka comeback på Twitter!


Så här skrev han: "Vill du också ha snygg kropp men inte har råd med datoreffekter? Nu kan du köpa ett kit för 100 spänn på Amazon!”

Så där gör du om någon driver med dig, skoja tillbaka och alla kommer älska dig!

Se hela videon här: