Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fansen oroliga efter Bianca Ingrossos senaste blogginlägg

Nöje | 26/04/2017 16:27

Det var under fredagen som Bianca Ingrosso skrev ut någonting som gjorde hennes följare oroliga.

Bianca Ingrosso kan utan tvekan räknas som en av de "bjussigaste" människorna i kändisvärlden. I både podcast och på bloggen delar hon med sig av diverse hemligheter och nyheter när det kommer till hennes privatliv. Öppet berättar hon om pengar, relationen till sina föräldrar, sitt sexliv och demoner i huvudet.

Men det finns en sak som Bianca velat hålla lite utanför rampljuset, nämligen relationen till ex-pojkvännen Philippe Cohen.


I ett tidigare blogginlägg har Bianca skrivit att hon haft det väldigt jobbigt på senaste tiden och i podden "Tankar med" så hintade hon om att hon och Philippe gjort slut.

"Det är många av er som frågat om mig och Phillipe och jag har valt att hålla detta privat för att det är väldigt väldigt jobbigt för mig redan som det är. Jag ber er att respektera detta och när jag är redo att prata om det så lovar jag att dela med mig", skrev hon i sin blogg.


Fansen i oro efter senaste blogginlägget

Bianca har fortsatt att hålla saker och ting privat, men under fredagen skrev hon ut ett kryptiskt meddelande på bloggen som gjorde hennes följare oroliga.

"I fredags var en jobbig dag för mig privat, nog den jobbigaste i hela mitt liv. Så för att tänka på annat och må bra så mötte jag upp mina älskade syskon/bästa vänner på lite middag på Riche".

I kommentarsfältet möter hon nu både frågor och stöd från sina följare som undrar vad som hänt.

Vi hoppas att allting löser sig till det bästa!