Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vägrar ge sin säng till sexsugna paret – då händer det oväntade

Nöje | 27/04/2017 12:04

Det är i kvällens Ex On The Beach Sverige som det blir någonting utav ett triangeldrama då den sexuella frustrationen gör sig påmind.

Drama, sex, bråk och många krossade hjärtan – det är några av ingredienserna som präglar årets upplaga av Ex On The Beach Sverige.

Åtta singlar har begett sig till en paradisö för att njuta av sol, värme och varandra. Men redan första dagen började det att trilla in ex som vänder uppochner på allt. Och det har minst sagt blivit kaos.

Vägrar att ge ifrån sig sängen

I kvällens avsnitt festas det loss ordentligt och allt eftersom kvällen rullar in på småtimmarna börjar den sexuella frustrationen att infinna sig.

Då det finns begränsat med "ligg-vänliga" sängar i huset är paret Antonija Mandir och Jack Daniel Stengel-Dahl snabba med att paxa ett rum med stor säng – problemet är bara att Rasmus Ullman redan gått och lagt sig själv där.


Självfallet har Johannes ett finger med i spelet

Oavsett hur mycket Antonija tjatar så vägrar Rasmus att lämna ifrån sig sängen.

– Rasmus sluta cockblocka, vad håller du på med?, ryter hon i avsnittet.

En annan deltagare kommer då på ett knep för att jaga iväg Rasmus ifrån sängen. Vad det är ser du i spelaren ovan.