Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

8 anledningar till att Beyoncé är en bra förebild för alla

Nöje | 02/05/2017 14:23

Vi alla älskar Beyonce men här är 8 anledningar till varför vi fullkomligt avgudar kvinnan.

1. Hon har en SJUKT bra röst. När hon går upp i de högsta tonerna får man gåshud från topp till tå.

2. Ingen är sötare än Beyoncés dotter Blue Ivy Carter. Queen B rev internet när det avslöjades att hon är gravid för andra gången – men denna gång med tvillingar.


3. Det riktigt strålar om henne vilket sammanhang hon än befinner sig i. Hon förgyller även allas Instagramfeed med bilder på sig själv. Har du en dålig dag? Dra fram en bild på Beyoncé.


4. Hon inspirerar folk världen över med sin klädstil. Beyoncé kan göra det fulaste plagget till den hetaste trenden och vad hon än tar på sig klär hon i det.


5. Hon är inte bara grym på att sjunga utan hon rockar även scenen med sina dance moves och bjuder på en riktig show. Har du någonsin mött någon som varit på en Beyoncé-konsert som krävt sina pengar tillbaka? Nej, inte jag heller.


6. Hon står upp för mänskliga rättigheter och engagerar sig i viktiga samhällsfrågor så som rasism och allas lika värde.


7. Hon är feminist och står upp för allas kvinnors rätt i samhället samt inspirerar många kvinnor att stå upp för sig själva. Go Queen B!


8. Hennes kreativitet!

Få gör shower och musikvideos med sån kreativitet som Beyoncé. Punkt.