Paows kaoshelg efter uppbrottet: "Är inte 18 längre"

Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson berättar hur hon hanterat tiden efter uppbrottet med Mattias Coleman. Och första helgen gick inte helt som planerat.


Det var förra veckan som Paulina "Paow" Danielsson skrev ut på sin blogg att det nu tagit slut mellan henne och ex-pojkvännen Mattias Coleman.

Paow och Mattias har varit ett par sedan hösten 2016 och den som följer Paow på sociala medier har nog inte heller missat att paret spenderade flera månader i Thailand tillsammans.

Bloggerskan har tidigare berättat om parets problem och motgångar, och har även berättat att de har haft en tuff tid. Men nu har paret alltså valt att gå skilda vägar.

"Förut när jag drack så blev han alltid arg på mig. För jag gjorde tydligen alltid fel när jag drack, så det ligger väl någonting i det. Men nu kan jag göra vad jag vill" skrev hon ut på sin blogg.

"Gjorde exakt det jag inte skulle göra"

Paow berättar att hon tidigare varit väldigt destruktiv de perioder som hon mått dåligt, men att hon denna gång skulle göra nödvändiga saker, såsom att städa, träna och gå på möten. Detta i stället för att gå ut och festa.

Men det hela gick inte som planerat. På sin Snapchat har bloggerskan lagt upp videos som visar hur hon tillsammans med en vän spenderat några blöta kvällar ute på Stureplan.

"Jag tappade mitt pass, id-handling och mitt kort. Men så blir det när man springer runt till L8, Stures, spybar och solli. Vilket resulterade i kalasfylla, men jag mådde bra och jag hade kul".

"Så nu har jag fått göra allt. Jag har gråtit hånglat och gjort exat vad jag vill. Imorgon så tar jag tag i allt. Möten och städning. Hur jobbigt det än är så kommer jag att göra det. För det här funkar inte. Att bete mig så här. Jag är inte 18 längre.", skrev hon ut på bloggen.

– Jag har alltså gjort exakt det jag sa att jag inte skulle göra, berättade hon skrattandes i sin Snapstory.

Well, ibland kanske det kan vara lite nyttigt att spåra ur lite.

Mer:

Se den dolda sanningen tittarna inte fick veta om Paradise Hotel-finalen 2014

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.