Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Therese Lindgren i tårar efter mardrömsbesök hos gynekologen

- 10/05/2017, 10:44 -

Youtubestjärnan berättar att hon besökt en manlig gynekolog, och att det hela slutade med en riktigt jobbig upplevelse.

Det var under gårdagen som Youtubestjärnan Therese Lindgren besökte en gynmottagning i Stockholm. Och precis som vem som helst som ska till att ligga med benen rakt upp i vädret så var Therese något nervös innan. Denna gången lite extra då hon skulle undersökas av en manlig gynekolog.

Therese delade med sig av sin nervositet på Snapchat och publicerade bilder från väntrummet. När hon sedan kom ut från undersökningsrummet publicerade hon ännu en bild där hon hade tårar i ögonen.

"Att få en ultraljudsstav upptryckt av en sån"

Therese skriver ut att hon ansåg att den manliga gynekologen inte visar någon respekt vilket fick henne att känna sig oviktig och liten. Hon uppmanar nu sina följare att inte gå till samma klinik.

"Har seriöst tårar efter mitt gynbesök. Gynekologen fick mig att känna mig så oviktig och liten. Jag ville typ be om ursäkt för att jag fanns. Att få en jävla ultraljudspinne intryckt i sig av en sån", skriver Therese.


"Man ska gå till en gynekolog som får en att känna sig trygg, välkommen, bekväm och tagen på allvar. Inte motsatsen", avslutar hon. 

Alla bilder är tagna från Therese egen Snapchat.