Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Johannes rasar mot anklagelserna efter krogbråket

- 15/05/2017, 16:58 -

My Karlberg blev utslängd från en nattklubb efter att ha hamnat i bråk med EOTB-Johannes. Nu berättar Johannes sin sida av storyn.

Det var under helgen som Ex on the beach-profilen Johannes Leonidas Ulmefors hamnade i bråk med Ben Mitkus flickvän My Karlberg ute på en Stockholmsklubb. Bloggen Svenska Youtubers kontaktade My och frågade vad som hänt, och hon sa då att Johannes hade tryckt ned henne på ett personligt plan, för att sedan slå till henne. Detta skulle sedan bidra till att hon blev utslängd.

Nu har Johannes svarat på anklagelserna och påstår att ingenting av det My säger stämmer och att han tänker ta det hela vidare juridiskt.


Johannes är en av deltagarna i Ex on the beach


My är tillsammans med Youtubestjärnan Ben Mitkus

"Skulle aldrig röra en tjej"

I en intervju med Nyheter24 ger Johannes nu sin sida av vad som hände inne på nattklubben.

– Det här är helt sjukt. Ingenting av det hon säger stämmer. Det hela började med att hennes kompis var intresserad av mig, så vi hängde och festade tillsammans där inne. Man märkte då att tjejens polare ( alltså My) störde sig på att vi hände så hon gick emellan och de började tjafsa.

– Det hela slutar med att My, som jag inte ens visste vem det var, står och slår på mig och skriker att jag är äcklig tills vakterna kommer och plockar ut henne. Det hela finns på film och det är inte så att vakterna skulle plocka ut henne om jag hade slagit till henne. Då hade de ju såklart slängt ut mig.

– Jag känner henne inte och vet ej vem det är så hur skulle jag då kunna "kränka henne på ett personligt plan?, tillägger han.

"Kommer att anmäla henne"

Johannes berättar att han nu planerar att anmäla My för förtal och för misshandel.

– Jag hade aldrig tagit detta till rätten om det inte var så att hon felaktigt anklagar mig och målar upp mig som någon kvinnomisshandlare i media. Jag skulle aldrig någonsin röra en tjej och det vet varenda kotte som känner mig, avslutar Johannes.