Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso berättar om fobin

- 24/05/2017, 09:23

Bianca Ingrosso berättar att hon har problem varje dag med någonting som nu utvecklats till en fobi.

Bianca Ingrosso är just nu en av Sveriges mest kända kvinnor och utöver tittarsuccén "Wahlgrens värld" och sin kontant växande blogg så håller hon just nu även på med att etablera en Youtubekanal. Och bra går det.

I sitt senaste inlägg berättar Bianca 25 saker hennes följare inte vet om henne, bland annat att hennes bröst ändrar storlek varje månad, att hon under en period tappade mycket av sitt hår samt att hon hatar choklad.

Men Bianca valde även att ta upp ett ämne som hon tampas med dagligen – nämligen en fobi.

View this post on Instagram

Morning 👋🏻💙

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

"Jag tycker det är jättejobbigt"

Bianca berättar att hon idag lider av extrem telefonskräck, och att hon alltid drar sig från att svara i telefonen.

– Det busringer otroligt mycket. Ibland upp till 60-65 gånger om dagen. Det är allt ifrån äckliga killar som säger äckliga saker till mig till små barn som typ sitter och fnissar. Så nu, varje gång jag ser att jag ringer tycker jag att det är jobbigt.

– Även om det är en kompis som ringer så tänker jag "gud vad ska jag säga, tänka om det blir stelt", så ja, om du ska höra av dig till mig – ring aldrig, utan smsa, avslutar hon.

Mer:

Bianca Ingrosso: "Det skulle jag aldrig gå med på när det kommer till sex"