Tisdag 20 Apr
Stockholm

Paows nya kärleksbesked: "Jag älskar honom"

Efter uppbrottet med Mattias Coleman kommer nu Paow med ett nytt kärleksbesked.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var för drygt en månad senare som Paulina "Paow" Danielsson kom med beskedet att hon och pojkvännen Mattias Coleman brutit upp och gått skilda vägar. Paret blev tillsammans efter att ha spenderat väldigt mycket tid tillsammans under sin säsong på den populära klubben Grabbarna Grus.

Paow har tidigare bloggat om parets problem och motgångar, och har även berättat att de under en längre tid hade det tufft, och i början av maj kunde hon meddela att de gjort slut.


"Knivarna i bröstet och ögonen gör så ont efter alla tårar, så jag förstår människor som hatar känslor. Som är rädda för att bli sårade. Men jag vill våga älska. Att älska är det bästa som finns. Men också det värsta. Och det som jag kommer att säga nu är något jag är så rädd för, och det är att säga. Vi klarade det inte.", avslutar hon sitt blogginlägg.


"Han kom tillbaka"

Men ja, som vi alla vet är vissa saker värda att kämpa lite extra för. I ett blogginlägg berättar nu Paulina att hon och Mattias hittat tillbaka till varandra, och att uppbrottet var nödvändigt för att de skulle inse vad de förlorat.

"Med tanke på att vi älskar varandra så pass mycket så kommer vi alltid tillbaka till varandra på något sätt. Och vi båda vet att vi har ett väldigt passionerat förhållande. Och det mina vänner är en kärlek som man inte får många gånger i livet, det ska man vara rädd om. Helt ärligt så är det nog första gången jag upplever att jag har så mycket kärlek till en annan människa och har haft det sen i princip första gången jag träffade honom. Så han kom tillbaka, med en bättre inställning"

"Vi har börjat ta tag i våra liv tillsammans, flyttat ihop på riktigt. Vi är liksom snart skriva på samma adress. Och det jag vill säga med det här. Är att jag älskar honom. Och vi är tillbaka med varandra. Kärlek är fint", avslutar hon.

Heja kärleken!

Mer:

Paow tatuerar hela ryggtavlan – här visar hon upp resultatet

Video: Paow avslöjar sjuka hemligheten om manliga deltagaren: "Han spammade mig med mess i 4 månader"

Kommentera
Kopiera länk
Dela