Onsdag 14 Apr
Stockholm

Linn Ahlborg: "Så gammal var jag när jag drack första gången"

Det är i sin senaste video som Linn Ahlborg berättar att det vankas en festsommar. Hon avslöjar då även hur gammal hon var när hon drack alkohol första gången.

Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela

Linn Ahlborg, 17, är en av Sveriges största Youtubestjärnor och för varje dag som går växer hennes kanal. Linn har i skrivande stund över 336 800 prenumeranter och ja, man kan absolut säga att hon minst sagt skrattar hela vägen till banken.

Men trots framgångssagan för den unga Youtubeprofilen så finns det, som för alla andra, problem i vardagen som ligger och skaver.

I ett blogginlägg berättar Linn att hon just fått sommarlov, men att det finns en sak som förmörkar det hela.

"Jag har varit så otaggad på denna sommar ett tag då jag forfarande är 17 år medan typ alla mina andra kompisar är 18 år, och det är klart det är pissigt när man inte kan följa med på saker", berättar Linn.

Men nu berättar hon i sin senaste video att det inte kommer att hindra henne från att ha en supersommar.

"Åker till Rhodos"

I sommar kommer Linn tillsammans med några tjejkompisar att bege sig till Rhodos för sol, bad och massor av fest, berättar hon i sin senaste video.

– Jag ska inte vara prata dåligt om denna sommar, det kommer ju att bli crazy.

Hon berättar att hon inte kommer att vlogga under tiden då det mesta under resan kommer att vara "barnförbjudet".

Hon får då frågan av en läsare som undrar hur gammal Linn var när hon drack alkohol för första gången.

– Jag minns inte riktigt men tror att jag var 15 år. Och nej jag minns inte för att jag "var full", utan vi var ett gäng tjejer som satt hemma hos någon och sippade på lite alkohol, tillägger hon.

Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela