Lördag 28 Maj
Stockholm

Saga Scotts ärliga inlägg: "Jag lider av en sjukdom"

På Instagram har profilen Saga Scott berättat om PMS, något som hon själv lider av.
På Instagram har profilen Saga Scott berättat om PMS, något som hon själv lider av. Foto:

På Instagram har profilen Saga Scott öppnat upp sig och berättat om någonting som påverkar hennes vardag väldigt mycket.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Paradise Hotel-profilen Saga Scott publicerade under onsdagen en bild på Instagram. Under bilden berättade hon om PMS, något som hon själv lider av.

"Detta går ut till alla tjejer, ni är inte ensamma. Jag lider av en sjukdom som många tror sig vara enbart bland äldre. Men många unga tjejer får detta och mår väldigt dåligt, mitt började bli extremt jobbigt för mig förra året och då visste jag inte alls vad det berodde på. Jag mår väldigt dåligt och blir väldigt deprimerad stundtals, känner mig otillräcklig, ful & värdelös." skriver Scott under bilden och fortsätter:

"Det kommer med extrem irritation, trötthet, illamående & jag vill sova bort mitt liv. Detta har börjat påverka min vardag om jag inte sätter nig ner & tar det lugnt då jag har börjat tappa minnet på vissa saker jag gör under den perioden. Jag lider av PMS"

Scott uppmanar andra tjejer som misstänker att de lider av PMS eller mår dåligt att kontakta en läkare för få hjälp. Scott berättar att struktur och motion är något som fungerar för henne. I kommentarsfältet har flera av Scotts följare skrivit att de vet vad hon går igenom och skriver att hon är en fantastisk människa.

"Jag skrev denna texten för jag vill att ni ska förstå att det inte är konstigt att må dåligt men våga kolla upp det!" avslutar hon texten på Instagram.


Bildkälla: Faksimil Instagram

I videon nedan kan du se Saga Scott blev biten av ilsken häst – här visar hon upp skadorna.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt