Fredag 7 Maj
Stockholm

Justin Bieber sågs ute i Stockholms nattliv: "Såg avslappnad ut"

Under fredagskvällen såg Justin Bieber på en Stockholmskrog.
1 av 3
Under fredagskvällen såg Justin Bieber på en Stockholmskrog. Foto: TT
Enligt en besökare på restaurangen såg världsstjärnan avslappnad ut.
2 av 3
Enligt en besökare på restaurangen såg världsstjärnan avslappnad ut. Foto: TT
Justin Bieber spelar på Summerburst ikväll.
3 av 3
Justin Bieber spelar på Summerburst ikväll. Foto: TT

Under fredagskvällen såg Justin Bieber på en Stockholmskrog. Enligt en besökare på restaurangen såg världsstjärnan avslappnad ut.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ikväll ska världsstjärnan Justin Bieber spela på Summerburst i Stockholm. Men stjärnan har faktiskt varit i Sverige några dagar innan spelningen.

Under torsdagseftermiddagen berättade han för tidningen NSD att han befann sig utanför Boden för att koppla av och ta det lugnt. 

Och någon som även träffade honom två gånger under besöket i Norrbotten var 18-åriga Emma. Hon träffade honom när han var ute och cyklade utanför Boden och precis innan han skulle lämna Luleå.

– Justin frågade även hur lång tid det skulle ta att flyga från Luleå till Stockholm och undrade om vi skulle gå på hans konsert. När vi sa att vi inte skulle det så tyckte han att det var synd. Vi är helt överlyckliga över att ha träffat honom, sade Emma till Nyheter24.

Men under fredagskvällen landade Bieber i Stockholm och sågs bland annat på restaurangen Ångbåtsbryggan, rapporterar Aftonbladet. 

– Han var där i över en timme och såg väldigt avslappnad ut. Livvakterna försökte hålla sig osynliga, men när nån ville ta bilder kom de fram och sa ifrån, berättar en person som besökte samma restaurang för Aftonbladet

TV: Victoria, 22, hängde med Justin Bieber: "Jag var så nervös"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Ska du på Summerburst?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela