Bianca Ingrosso berättar: "Jag är inte frisk från min bulimi"

Bianca Ingrosso har tidigare berättat att hon i yngre ålder led av bulimi. Nu berättar hon att hon ännu inte är frisk från sjukdomen.


Det är i senaste avsnittet av "Ångestbilen" som tjejerna har Bianca Ingrosso som gäst. Bianca berättar om livet som offentlig person, sina rebelliska tonår och sin tid på privatskolan. 

– Jag hade sjukt mycket fester, det gjorde ju att man ansågs vara cool?, berättar Bianca. 

– I den åldern försöker man ju hitta sig själv, och då anser man att det är viktigt att vara cool, tillägger hon. 

Berättar om sin sjukdom

Bianca har tidigare gått ut i media med att hon tidigare led av bulimi. Hon berättar att tankarna redan började när hon var 10 år gammal och att hon då började jämföra sin kropp med andras vilket skapade komplex. 

– När jag sedan kom upp i högstadiet skämdes jag över hur mycket jag åt, jag försökte äta mindre. Det slutade med att jag hetsåt, sedan började jag spy och då utvecklade jag bulimi. 

"Tänkte på vart det fanns en toalett"

Bianca berättar att hennes hela liv kretsade kring bulimin och att hon konstant tänkte på vart det fanns toaletter. 

– Jag tänkte på hur långt det var till toaletten, vart jag kunde vara så jag fick spy i min ensamhet. Hur lång tid har jag på mig att komma hem så jag kan spy, ja, så var det. 

– Skulle du säga att du är frisk ifrån bulimin i dag. 

– Nej det skulle jag inte säga. Själva beteendet är väl borta men tankarna finns ju alltid kvar, den som säger någonting annat ljuger. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!