Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
5201
reaktioner idag

Zara Larssons modellpojkvän berättar om stora komplexet

I en intervju med Complex berättar Zara Larssons pojkvän om komplexen han tampats med under sin uppväxt.

Zara & Brian

Den brittiska modellen Brian Whittaker, 17, är Zara Larssons nya pojkvän. Paret har dejtat sedan i maj, och verkar vara kärare än någonsin. Hela tiden skriver de små kärleksfulla kommentarer till varandra och hyllar varandra på sociala medier. 

Men Zara har tidigare gått ut och skrivit om Brian – långt innan paret hade träffats. För två år sedan skrev hon nämligen ut ett meddelande till allmänheten där hon undrade vem Brian var – och hur han gillar sina ägg.  

Den 17-åriga Brian har över en halv miljon följare på Instagram, och det var via Instagram som han fick ett kontrakt med den ansedda agenturen IMG Models. Han är 185 centimeter lång och har modellat för bland annat Phillip Plein, Stone Island och Rihannas märke Fenty för Puma. Men självförtroendet har inte alltid varit på topp för den kända modellen. I en intervju med Complex berättar han att han alltid burit med sig ett komplex för någonting man aldrig idag skulle kunna gissa sig till. 

– Jag har alltid haft komplex för mina tänder då de är glesa och det är ganska stora mellanrum mellan dem, säger han. 

– Jag hade också ganska dålig hy vilket gjorde mig osäker. Jag fick väldigt svårt att träffa nya människor då jag alltid fick en orolig känsla i magen och vågade inte hålla någon ögonkontakt, avslutar han. 


Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


Mer:

Brian var på besök hemma hos Zara – då kom överraskningen