Har Gunilla Perssons ett fejkkonto på Instagram?

- 07/08/2017, 11:01
Här är Gunilla Perssons senaste Instagram-kupp.
1 av 4

Här är Gunilla Perssons senaste Instagram-kupp.

Stella Pictures/TT

Hon har startat ett mystiskt fejkkonto.
2 av 4

Hon har startat ett mystiskt fejkkonto.

Skärmdump/Twitter

För att följa sin dotters privata Insta.
3 av 4

För att följa sin dotters privata Insta.

Skärmdump/Twitter

You sneaky bastard!
4 av 4

You sneaky bastard!

Stella Pictures

Ja, att hålla koll på sin tonårsdotter är inte helt lätt. Fråga bara Gunilla Persson, som nu avslöjas för sin pinsamma Instagram-kupp.

Gunilla Persson är kanske mest känd för sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar, där hon chockade svenska folket med sin excentriska livsstil. Hon har även kritiserats för att vara en dålig mamma, bland annat av svenska skådisen Malin Åkerman, som tyckte att hon exponerat sin dotter i TV-rutan i allt för hög utsträckning.

Hennes senaste fadäs i föräldraskapet är dock mindre allvarlig än så – och denna gång är det snarare tvärtom – att Gunilla INTE får ta del av dotterns liv i medier.

Dottern Erika Persson har nämligen ett privat konto på Instagram, som hon bara tillåtit 87 personer att följa. Vi gissar att mamman inte är en av dem.

Ett geni på Twitter gjorde nämligen en fantastisk upptäckt: Gunilla Persson har ett Instagram-konto med namnet marieellison22. Det kan ju vara lurigt det här med att Facebook och Insta har samma ägare, och för de med stalker-tendenser blir det lätt fördärvande.

Skärmdump/Twitter

Men vem är då Marie Ellison? Och vad har hon för mål? Åsyftar 22 hennes ålder eller hennes födelsedatum? Är 95-åringar för gamla för Instagram? Frågorna är många.

En sak är dock tydlig: "Marie Ellison" följer bara en enda person – nämligen Erika.

Skärmdump av Fejkkontot som bara följer Erika PerssonSkärmdump/Twitter

Det här verkar minst sagt vara ett desperat, men lyckat försök från Gunilla för att få reda på vad hennes tonåring egentligen gör på internet. Men händelsen väcker ju dock ytterligare några frågor. Om Erika Persson valt att vara så anonym på Instagram, hur kan då eventuellt 95-åriga "Marie" kunnat tillåtas följa henne? Känner Erika till Maries hemliga identitet?

En människa på Twitter har en teori:

"Hahaha! Gissar dock att det är för att hennes följare inte ska hitta dotterns instagram?"

Vi hoppas dock att så inte är fallet. Vore inte världen lite roligare om Gunilla Perssons kupp gått dottern obemärkt förbi, och att hon nu har järnkoll på vad sin tonårsdotter håller på med.

Se mer: 5 saker du kanske inte visste om Gunilla Persson

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du stalkat någon på Insta?