Pewdiepies och flickvännens glädje: "Vi har äntligen gjort det"

Felix "Pewdiepie" Kjellberg och flickvännen kom efter sex år äntligen till skott.


Felix "Pewdiepie" Kjellgren är världens största Youtubestjärna och har hela 57 miljoner prenumeranter på Youtube.


Trots det extremt oklara beteendet han under senaste tiden visat upp på sin kanal så ser i alla fall kärlekslivet stabilare ut för Felix. Han och flickvännen har nu varit tillsammans i sex år, vilket de valde att fira på ett alldeles speciellt sätt. 

"Vi har äntligen gjort det"

Felix berättar att han och kärleken Marzia Bisognin, som även hon är Youtubestjärna, varit sugna på att göra en sak sedan de blev tillsammans – nämligen att åka till Island. Sagt och gjort, paret drog iväg och enligt dem själva så har de haft "världens bästa resa". 


– Det känns som att jag är i Sverige men att något gick jävligt fel, haha nejdå jag skämtar, det är magiskt här. Jag är så glad att vi äntligen gjorde det här. 

Paret bodde på lyxigt hotell, badade i källor, kollade på vulkaner, åkte på valsafari, testade restauranger och såg norrsken. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.