Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

PH-Tarzan: "Jag har tagit reda på sanningen bakom spökjakterna"

Jiar "Tarzan" Raza följde med på spökjakt

Jiar "Tarzan" Raza följde med på spökjakt

Nöje | 14/09/2017 11:49

Jiar "Tarzan" Raza följde med Joakim och Jonna Lundell på spökjakt. Nu berättar han om upplevelsen.

Det har varit blåsigt kring Youtubeparet Joakim och Jonna Lundell den senaste tiden. Paret har under en längre tid terroriserats av både fans och andra Youtubers vilket till slut ledde till att de stängde ned sin Youtuebkanal. Det enda de nu har valt att fortsätta med är spökjakterna. 

Parets nya koncept är även att bjuda med lite gäster till spökjakterna, och några av de som fått följa med är Paradise Hotel-profilerna Samir Badran, Paulina "Paow" Danielsson och Jiar "Tarzan" Raza.

Paulina

Och nu har Tarzan spelat in en video där han berättar om sina upplevelser. 

"Det var fucked up"

Tarzan berättar att Joakim hade ringt upp honom och helt enkelt frågat om han ville följa med på en spökjakt borta i Norge, och "varför inte" tänkte Tarzan. Sagt och gjort så åkte gänget iväg till Norge, men han hade ingen aning om vad som väntade. 

Joakim Lundell var på spökjakt med Jiar

– Bara jag såg huset kände jag att jag inte ville gå in. Jag svär på allt, ni som inte tror på det här. Ni kommer se hur rädd jag är hela denna spökjakt. Jag höll på att bajsa på mig. Det var rösten som kom ut ur de här manickerna vi hade med oss, och plötsligt kom det ut massa ljud, nej fyfan. 

Jiar

– Plötsligt känner jag hur någon rör vid mitt öra, men alla som var där stod minst en meter bort, det var det sjukaste, fortsätter han.

– Ni som inte tror på det här, se denna spökjakt, för jag kan inte dölja mina känslor och jag höll på att dö, äntligen har jag tagit reda på sanningen bakom spökjakterna – de är på riktigt, avslutar han.

Se hela videon här: