Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Carolina Gynnings senaste bild skapar kaos hos fansen

Nöje | 20/09/2017 18:28

Carolina Gynning publicerade en bild där hon ligger och solar i bikini. Men bilden skulle visa sig bli en riktig vattendelare.

Carolina Gynning är bombnedslaget med den skånska dialekten som klev in i Big Brother 2004. Sedan dess har hon gjort succé som bland annat konstnär, designer och bloggare. 

Hon har en trogen följeskara som läser hennes blogginlägg och följer henne på Instagram, men i följeskaran delar sig åsikterna något enormt. 

Gynning har för vanan att flitigt dela med sig av underklädesbilder och visar stolt upp sin kropp – vilket delar upp hennes följare i två läger. 


"Varför dessa nakenbilder?"

I kommentarsfältet under bilden ifrågasätter några av följarna Carolinas val att publicera bikinibilden för att den är "avklädd". Andra påpekar att hon är "mamma-mullig". Det som händer efter det är alltså att resterande följare totalt lackar ur (förståeligt) och säger att Carolina både har en fantastisk kropp och en fantastisk personlighet vilket är peppande och härligt.

Carolina har tidigare skrivit ut på bloggen och berättat att hon kämpat med sin kropp hela sitt liv och att hon äntligen lärt sig acceptera den – och att en kommentar kan sitta kvar riktigt länge.

View this post on Instagram

I ❤️☀️

A post shared by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on