Linn Ahlborgs pappa söker flickvän åt hennes hunkige bror

- 21/09/2017, 11:11

Är du en lämplig kandidat?

Att sitta hemma i familjen Ahlborgs soffa, äta potatisgratäng och prata om livet är en av många drömmar vi alla har. Den karismatiska familjen har titt som tätt synts till i Linns Youtubekanal som följs av närmare 500 000 prenumeranter. 

Resultatet är att det inte bara är Linn som är populär hos följeskaran, utan även hennes pappa och bror som nu också fått tusentals följare på Instagram – vilket nu pappa Jonas planerar att utnyttja till lite flickvänsspaning åt sonen William. 

"Kommer att jobba halvtid med det här"

Det är på Instagram som Jonas nu publicerat en selfie där han står tillsammans med tre tjejer. Till bilden har han skrivit en text där han skämtsamt förklarar att han nu söker flickvän till William. 

"Hade ingen aning om att du Willian Ahlborg skulle ta illa upp för att jag inte letat efter flickvän till dig, trodde faktiskt du skulle fixa det själv. Men pappa börjar jobba halvtid och ställer såklart upp. Har hittat tre stycken tio-poängare, tänkte bjuda hem dom på middag på fredag, men kom på att vi inte har något porslin hemma efter Linn Ahlborgs "lilla"kalas. Du kommer istället att få gå på bio, tre gånger på fredag, 17.45, 20.15 samt 22.30 (ni sitter på rad 7 plats 45,46, hångelsoffan som din mor kallar den) vi sitter förresten på rad 9. Det ingår också en hink popcorn samt varsin dricka. Ett tips är att "råka" sätta ner handen i hinken samtidigt, det var faktiskt så jag lyckades fånga din mamma på kroken".

Bilden har fått hundratals kommentarer och Linn själv har lagt en typisk dotter-kommentar. 

William som är en superhunkig hockey-prins var positivt inställd till pappans engagemang och svarade med kommentaren "King".