Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter nya bilden: "Har Smail tatuerat in Linn Ahlborg på armen?"

Jo, nog tusan ser det ut att vara Linn Ahlborg som smyckar Smails kropp.

ahlborg

Att årets säsong av Paradise Hotel har blivit en riktig tittarraket och har hittills varit sprängfylld av drama, fest, humor, kärlek och sex. Den ena deltagaren är mer färgstark än den andre, men nytt för i år är att produktionen även valde att kasta in ett gäng heta PH-legendarer, bland andra Smail Nascimento, Robin "Mos" Andersson, Kristian Täljeblad, Jonathan Hermansson och Jeppe Johansson. 

En av deltagarna som hittade kärleken inne på hotellet var Smail, som även förklarade att det är andra gången i sitt liv som han fått känslor för någon. Deltagaren som fick Smail på fall är Emma Hellström, och efter inspelningen har paret valt att satsa på Youtube. 

Fansen nyfikna på tatueringen

Smail har under tiden som gått av säsongen lyckats skapa många rubriker och han hamnade snabbt i hetluften efter att programmet börjat sändas. Och nu är han en del av en Twitterdiskussion som just nu pågår.

En användare har nämligen lagt märke till Smails tatuering på armen. Tatueringen sitter på armen och föreställer en kvinnas ansikte, men nu har fansen upptäkt att kvinnan på armen är extremt lik en viss Youtubestjärna – nämligen Linn Ahlborg

Och ja, tittar du noggrant så kommer du att lägga märke till vissa likheter.