Efter bilden: "Har Smail tatuerat in Linn Ahlborg på armen?"

- 28/09/2017, 14:22 -

Jo, nog tusan ser det ut att vara Linn Ahlborg som smyckar Smails kropp.

Förra årets säsong av Paradise Hotel blev en riktig tittarraket och var sprängfylld av drama, fest, humor, kärlek och sex. Den ena deltagaren var mer färgstark än den andre och förra året valde produktionen även att kasta in ett gäng heta PH-legendarer, bland andra Smail Alihodzic, Robin "Mos" Andersson, Kristian Täljeblad, Jonathan Hermansson och Jeppe Johansson. 

En av deltagarna som hittade kärleken inne på hotellet var Smail, som även förklarade att det är andra gången i sitt liv som han fått känslor för någon. Deltagaren som fick Smail på fall är Emma Hellström.

Fansen nyfikna på tatueringen

Smail lyckades i vanlig anda att skapa många rubriker och han hamnade snabbt i hetluften efter att programmet börjat sändas. Och mer av den vara blev det när många fans gjort en liten upptäkt. 

En användare har nämligen lagt märke till Smails tatuering på armen. Tatueringen sitter på armen och föreställer en kvinnas ansikte, men nu har fansen upptäkt att kvinnan på armen är extremt lik en viss Youtubestjärna – nämligen Linn Ahlborg

Och ja, tittar du noggrant så kommer du att lägga märke till vissa likheter. 

Visst ser det ut som att Linns ansikte pryder Smails arm? Bildkälla: Twitter

På Twitter diskuteras det huruvida Smail använt Linn som mall för sin tatuering på armen. Bildkälla: Twitter

Visst är det sjukt likt?