Onsdag 20 Okt
Stockholm

Annica Englunds första uttalande om Temptation Island

Skandalsåpan Tamptation Island har just haft sin premiär och nu väljer Annica Englund att uttala sig för första gången.

Kommentera (14)
Kopiera länk
Dela

Relationssåpan ”Temptation Island” har gjort comeback i Kanal 5 och det var i söndags som första avsnitten gick av stapeln. Programmet går ut på att fyra par beger sig till en paradisö för att sätta sitt förhållande på prov. För paren kommer inte att bo med varandra. 


På ön befinner sig nämligen runt 20 stycken singlar som kommer att dejta och spendera väldigt mycket tid med paren. Paren splittas upp och tjejerna och killarna kommer att tvingas bo på olika håll under 24 dagars tid – omgiven av frestelse. 


Big Brother-paret gick i sär efter sin medverkan

Två av paren är bekanta för tv-tittarna sedan tidigare. Det handlar om ”Big brother”-paret Annica och Marcelo samt Kalle och Jennifer från dokusåpan ”Robinson love edition”.

Annica och Marcelo är inte längre tillsammans och för första gången sedan parets medverkan har Annica valt att uttala sig på sin blogg. Där skriver hon att hon innerst inne inte ville delta i dokusåpan men att det var en specifik sak som fick henne att gå med på det hela. 


"Jag kommer börja detta inlägg med att berätta om Temptation Island. Jag hade tänkt att inte säga så mycket för att det spelar ingen roll vad jag säger för folk har sina fördomar. Så min tanke var att inte säga något om det. Jag tänkte att det kanske är bättre att ni får se allt själva och när det är klart så har ni förhoppningvis en tydligare bild av allt och inte så många frågor. Men det jag vill att ni ska tänka på är att inte ha några förväntningar eller idéer om vad som händer, bygg inte upp några scenarion av något ni inte vet. Om ni ska titta på det så titta klart på allt för då kommer ni kanske inte ha så mycket frågor och funderingar kring min medverkan."


Marcelo tyckts dock inte dela Annicas upplevelse av det hela, utan säger att han "ser mycket fram emot" att se programmet. 

"Imorgon smäller det! Temptation Island drar igång igen och jag ser fett mycket fram emot detta. Ni kanske tycker det verkar knäppt, galet eller rent utav idiotiskt att ens ställa upp i detta men snälla ni får gärna tala ut om detta program efter att ni sett säsongen", skriver Marcelo på sin blogg.

Programmet ser du på söndagar klockan 21.00 på Kanal 5. Programledare för programmet är Sofia Wistam

Mer: 

Oliver avslöjar sanningen om kärleksbilden efter Temptation Island: "Vi klickade snabbt"


Skulle du kunna tänka dig att ställa upp tillsammans med din partner?
Tack för din röst!
Kommentera (14)
Kopiera länk
Dela