- Foto: Stella Pictures

Annicas reaktion efter upptäckten: "Ni är vidriga människor"

Efter sin medverkan i Temptation Island har Annica Englund och Marcelo Peña tvingats utstå både det ena och det andra.


Det har under veckan snackats oerhört mycket kring  ”Temptation Island” som i söndags gjorde comeback i Kanal 5. Programmet går ut på att fyra par beger sig till en paradisö för att sätta sina förhållanden på prov. Ön kryllar nämligen av hungriga singelkillar och singeltjejer. Paren splittas upp och kommer att, på varsitt håll, att bo tillsammans med singlarna. 


Ett av paren som valde att delta är blogg-profilerna Annica Englund och Marcelo Peña. Profilerna valde efter programmet att gå skilda vägar och för första gången sedan parets medverkan har Annica uttalat sig på sin blogg. Där skriver hon att hon innerst inne inte ville delta i dokusåpan men att det var en specifik sak som fick henne att gå med på det hela. 

"Vidriga människor"

På sina sociala medier har både Annica och Marcelo berättat att de fortfarande umgås och att Marcelo nu hjälper Annica att renovera sin nya lägenhet. Men en dag upptäckte hon att hon och Marcelo fått en drös av arga och hatiska kommentarer i sina kommentarsfält angående deras medverkan i dokusåpan. 

Detta har fått Annica att ryta ifrån på skarpen.

"Jag vill bara säga till alla er som på något sätt har något elakt att kommentera, lägg av med det. Ni har all rätt att tycka och tänka om oss men ge fan i att sprida negativitet i mina eller Marcelos kanaler. Detta är våra liv som vi valt att leva, om ni tycker att något är fel eller dumt så var glad istället över att ni inte lever våra liv och är oss. Förstår ni inte hur jäkla vidriga ni är som människor som ens tänker tanken att kommentera elaka saker!?"

" Ibland sitter jag och funderar på hur ni själva är och ser ut som människor och det tråkiga är att jag bara får upp bilder på riktigt tragiska människor som jag bara vill hålla om och säga ”du duger också, du behöver inte trycka ner andra för att må bra”. De lägger alltså ner sin tid på något som är skit när dom egentligen kan sprida massa positivitet och det suger! Så lägg ner, annars kommer mina tekniker få sitta och kolla upp IP-nummer och så långt ska det inte behöva gå!"

Mer: Oliver berättar sanningen om bilden på honom och singeltjejen Denise

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

3 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.