Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

17 år och thaiboxare – kändissonen är Paows nya myskompis

Nöje | 11/10/2017 17:24

Nyblivna singeln Paulina "Paow" Danielsson har synts hänga kring med någon vi allt känner igen, och de ser verkligen ut att trivas i varandras sällskap.

Det var förra veckan som Paulina "Paow" Danielsson skrev ut anledningen till varför hon valt att lämna sin relation med sin expojkvän. 

Efter uppbrottet har Paow berättat på sin blogg att hon nu väljer att umgås med människor som "ger henne bra energi". Hon har gått ut och klubbat med sina vänner, haft filmkvällar, mysiga middagar och hängt på events, och hela tiden har hennes läsare kunnat följa med på sociala medier. 

Paulina har synts hänga med en hel del kända ansikten, bland andra Mathilda som är en av singeltjejerna i årets Temptation Island. Men det är inte den enda vi känt igen på hennes Instagramstories. 

"Dag 3"

På Paulinas Instagram har ingen mindre än Lancelot Hedman synts till, både hemma hos profilen samt ute på events. Lancelot myser kring med Paows lille kissemiss Madikken, lägger ansiktsmask och ser ut att ha det ganska så himla soft hemma i hennes lägenhet.